Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

5% rabat på alle varer fra ClickOffice

Som medlem i Det Faglige Hus får du 5% i rabat på alt, hvad du handler på ClickOffice.dk. På udvalgte varer får medlemmer i Det Faglige Hus helt op til 50% rabat.

Der fratrækkes 5% fra indkøbskurven, når du indtaster rabatkoden ”DFH-rabat”, og yderligere 5% opspares som bonus – du skal blot oprette dig som bruger. Læs mere om dine fordele i bonusklubben Clickklub.

www.clickoffice.dk forhandler de mere end 7.000 varer inden for bl.a. elektronik, brugskunst, skole- og kontorudstyr. Står du og mangler en ny printer, PC-taske, iPad-cover, kontorstol, opslagstavle – eller er du på udkig efter gaveinspiration? Så har ClickOffice også et stort udvalg af vin, chokolade og brugskunstvarer for enhver smag.

Har du brug for hjælp?

Kontakt ClickOffices kundeservice på chatten eller ring på tlf. 7024 7070 alle hverdage fra kl. 8.00-16.00, fredag dog til 15.30.

Vind et gavekort på 500 kr. til ClickOffice

Deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 500 kr. til ClickOffice.dk. Det eneste du skal gøre er at svare på spørgsmålet – så trækker vi lod blandt alle rigtige svar. Konkurrencen udløber den 15. januar 2017. Vinderen får direkte besked.

Deltag i konkurrencen
Hvad kan du ikke købe hos ClickOffice?Formularen sendes via en sikker forbindelse

Bestilling

1. Klik her: www.clickoffice.dk.

2. Læg de varer i kurven du ønsker at købe.

3. Brug koden ”DFH-rabat”.

4. Du får nu 5% kontantrabat + 5% bonus.

Få hjælp

OK