Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Enjoy Resorts

Lækre ophold hos Enjoy Resorts

Ferien er den tid vi alle går og glæder os til. Hvert år er det spændende for alle generationer i familien, at være med til at bestemme hvor turen går til. Det har vi taget højde for. På Enjoy Resorts er der forkælelse og spændende aktiviteter for hele familien. Til de yngste tilbyder vores centre en unik oplevelse med mor og far i badelandet og i legeområderne. Når tiden er til det, kan selv de mindste komme med i wellness hvor I kan prøve de forskellige bade. De lidt større børn finder nemt vores legepladser og til teenagerne er der selvfølgelig WIFI.

Der er altid en anledning… hvad enten det er familie-, kæreste-, veninde- eller golf-ferie, den runde fødselsdag, jubilæum, firmaets konference. På Enjoy Resorts er der plads til alle.

Som medlem i Det Faglige Hus får du 10% rabat på ferieopholdet.

Ferie ved skov, strand og vand i Gråsten

Hold ferie i subtropiske omgivelser med badeland, wellness, fitness, Børnebumler samt børneaktiviteter. Feriecenteret har 156 ferieboliger med plads op til 8 personer i hvert hus.

Husene er indrettet med op til 4 soveværelser, stort badeværelse med spabad og sauna, gæstetoilet, køkken og stue med brændeovn.

Alle ophold er inkl. fri adgang til:
Badeland, 1900 m2 wellnessafdeling(daglige udvalgte åbningstider hvor børn har adgang), Børnebumler, fitness samt slutrengøring.

Tilbud: Ankomst fx søndag, mandag eller tirsdag og få 3 dages ophold og betal kun for 2 dage.

Prisen er ekskl. el og vand.

Ferie ved Vesterhavet på Rømø

Hold Jeres ferie i lune omgivelser med pool, wellness, fitness samt børneaktiviteter. Feriecenteret har 200 ferieboliger med plads op til 8 personer i hvert hus.

Husene er indrettet med op til 2 soveværelser, stort badeværelse, køkken med brændeovn samt stue med alt i topkvalitet.

Alle ophold er inkl. fri adgang til:
Badeland, 2600 m2 wellnessafdeling (daglige udvalgte åbningstider hvor børn har adgang), Børnebumler, fitness samt slutrengøring.

Tilbud: Ankomst fx søndag, mandag eller tirsdag og få 3 dages ophold og betal kun for 2 dage.

Prisen er ekskl. el og vand.

 

Bestilling

Gå til onlinebooking.

For booking via telefon

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Fiskenæsvej 2
6300 Gråsten
Tlf. 7365 0033

Enjoy Resorts Rømø
Vestergade 31, Havneby
6792 Rømø
Tlf. 7475 5655

Som medlem i Det Faglige Hus får du 10% rabat på ferieopholdet. Husk at oplyse, at du er medlem i Det Faglige Hus.