10% rabat på feriehuse hos Esmark

Du får 10% rabat på din ferie, når du booker hos Esmark Feriehusudlejning.

Hos Esmark Feriehusudlejning kan du vælge mellem næsten 2.800 kvalitetssommerhuse – alt fra topmoderne, luksuriøse poolhuse over feriehuse med udendørs spa til de klassiske hyggelige sommerhuse helt tæt på stranden ved den smukke jyske vestkyst.

Tæt på vandet

Feriehusene ligger alle tæt på Vesterhavet på strækningen mellem Blåvand i syd til Vester Husby i nord, heriblandt i populære Henne Strand, Hvide Sande og Søndervig. 

Hjælpen er altid nær

Esmark Feriehusudlejning er den 4. største danske feriehusudlejer, men til trods for størrelsen og det brede udvalg af feriehuse, får du hos Esmark Feriehusudlejning en lokal udlejer, der altid er lige i nærheden på et af de 6 lokalkontorer, hvis du får brug for hjælp eller der opstår spørgsmål under ferien.

Se udvalget af feriehuse på esmark.dk

Book dit ophold

Find dit ophold på esmark.dk og skriv bookingkoden ’Det Faglige Hus’ i kommentarfeltet, så modtager du lejebeviset indenfor 48 timer, hvoraf din rabat fremgår.

Betalingen af lejen foregår herefter via bankoverførsel. Rabatten på 10% kan ikke kombineres med andre tilbuds- og rabataftaler.

Rabatten gælder ophold med ankomst inden den 1. juni 2021.