Ferieophold på Korfu

Nyrenoveret villa i Agios Georgios St. George South på den græske ø Korfu. Villaen er placeret i en stor have (600 m2) med udsigt til havet og en flot sandstrand kun 50 meter væk.

Der er plads til 4 voksne samt 2 børn. Huset består af 2 værelser med dobbeltseng, en stue med sovesofa, køkken med spiseplads samt et badeværelse med bruseniche og toilet. Solrig terrasse og terrasse med overdækning og udendørsmøbler. 

Fakta

  • Antal personer 4(6)*
  • Inkl. linnedpakke med sengetøj, håndklæder, viskestykker og klude
  • Wifi
  • Babyseng
  • Aircondition
  • Vaskemaskine
  • Terrasse med overdækning
  • Solsenge på stranden til fri afbenyttelse
  • Husdyr og rygning er ikke tilladt

*Sovesofa i stuen med plads til 2 børn.

Se billeder af feriehuset

Området

St. George er beliggende på Korfus sydvestkyst, en sandstrand der strækker sig over 5 km og byder på sikre bademuligheder og rolige omgivelser.

Der er et godt udvalg af tavernaer og butikker samt et par musikbarer, der holder åbent om aftenen. Den nærmeste restaurant er Taverna Malibu, som er 300 m væk. Der er ca. 400 m til nærmeste supermarked.

Der er mulighed for at benytte poolen ved en nærliggende restaurant (400 meter fra villaen), man skal som minimum købe drikkevarer på stedet for at benytte poolen. 

Pris- og bookingoversigt

Periode: lørdag til lørdag Pris
Uge 14-39 5.000 kr.

Prisen er inklusiv lys, varme og vand. Slutrengøring er medregnet i prisen. Der skal betales et depositum på 1.000 kr. 

Ankomst- og afrejsedato er som udgangspunkt fra lørdag til lørdag, dog kan der udenfor højsæson udvises fleksibilitet i forhold til dette. Prisen for leje af feriehuset eventuelle ekstra dage beregnes ud fra den altid gældende udlejningspris.

Flybilletter og leje af bil

Flybilletten skal du selv sørge for at booke, men vi anbefaler, at du undersøger priserne hos forskellige udbydere, også de udenlandske.

Selskaber som Eurowings/Germanwings og Condor flyver fra Hamborg til Korfu. Ved afrejse fra København og Billund er der flyselskaber som bl.a. Norwegian, Bravofly, Ryanair og Sunweb.

Det er muligt at bestille transfer til og fra lufthavnen eller leje af bil ved at kontakte vores lokale samarbejdspartner Gabriela på tlf. 0030 6945828551.

 

Send os en forespørgsel

Vælg den uge du kunne tænke dig at benytte feriehuset ved at trykke på 'Ankomst'. Udfyld resten af formularen og send din forespørgsel, så kontakter vi dig og undersøger om huset er ledigt i den ønskede uge. Det er kun muligt at booke ophold lørdag til lørdag. 

Tjek op på ledige uger i vores andre feriehuse.

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

Der er problemer med visning af denne funktion, da det ser ud til, at du bruger Internet Explorer v. 11 til at besøge hjemmesiden. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser. Microsoft Edge eller Google Chrome. Du kan også kontakte os pr. telefon.