Spar op til 2.300 kr. på ophold i Ho Feriecenter

Med sin unikke placering ved Blåvand i Vestjylland er Ho Ferie- og Aktivitetscenter det perfekte feriested for den aktive familie. 

Weekendophold fra 2.100 kr. 

Du får ophold i dit eget feriehus fra fredag til søndag. På ankomstdagen får du lækker aftensmad lige til at nye i feriehuset, bestående af specialiteter fra Slagter Theilgaard med hjemmelavet tilbehør, rugbrød, varm-selv boller samt smør. Hertil udvalg af lækre specialøl fra husbryggeriet Jacobsen.

Om lørdagen serveres der om aften middag i Bjerrum’s Familie Restaurant. Spis hvad du kan af det fineste rosastegte Teres Major af dansk kødkvæg, pommes frites, bearnaise sauce og sprød salat. Drikkevarer er på egen regning. 

Om lørdagen kan du vælge at bowle før eller efter spisning. Leje af banen er inkluderet i opholdet, men uden skoleje. 

Pris for 4 personer 2.100 kr. - normalpris 4.299 kr. Feriehus af typen T7

Pris for 6 personer 3.100 kr. - normalpris 5.432 kr. Feriehus af typen T10

Inkluderet i opholdet er både adgang til det tropiske badeland, indendørs legeland med stor hoppeborg, udendørs aktivitetsområder med legpladser, hoppepuder, grillpladser og meget mere.

Tilbuddene kan benyttes til og med den 31. december 2021 med undtagelse af skolernes ferier, samt weekender hvori der indgår helligdagsferier. Prisen er eksklusiv udgifter til el og evt. leje af linned. 

Se mere på www.ho-ferie.dk.

Booking

Book dit ophold via tlf. 7527 8788 eller mail info@ho-ferie.dk