Lækre lejligheder i Alanya, Tyrkiet

Waterfall Resort, som er tegnet af den anerkendte arkitekt Mustafa Kaya, er beliggende i Tosmur ca. 800 m fra strandpromenaden, 300 m fra den smukke DimCay flod og 5 km fra Alanya.

Lejlighederne

Lejlighederne er 110 m2 incl. balkoner og består af et soveværelse, et gæsteværelse, europæisk køkken med opvaskemaskine, en stue samt 2 badeværelser. Der er i lejligheden plads til 4 voksne samt 2 børn, sammenlagt 6 sovepladser fordelt med henholdsvis 2 i soveværelset, 2 i gæsteværelset og 2 i stuen. I soveværelset og i gæsteværelset er der senge, imens der i stuen er 1 sovesofa, som kan slås ud. Der er ligeledes vaskemaskine. Lejlighederne er beliggende i Waterfall Resort, Tosmur Alanya, Tyrkiet.

Se billeder af lejlighederne

Området

I Waterfall Resort er der 2 store swimmingpools med børnepool og en med vandrutchebane. I anlægget findes også tennisbane og minigolf, som kan benyttes mod en mindre betaling.

Området har noget at byde alle aldre; sikre badestrande med det internationale blå flag, en badevandstemperatur på over 25 grader og alle tænkelige vandsportsaktiviteter. Alanya er en velbevaret by fyldt med kultur og historiske fornemmelser som byder på spændende restauranter og utallige butikker og markeder, hvor der kan gøres en god handel. Er man til fred og ro og den uspolerede natur, er vandreture i bjergene en storslået oplevelse.

Der er mulighed for at tage bybus eller dolmus (tyrkisk bus) ind til centrum - prisen ligger på ca. 4 kr. pr. tur. Læs mere om Alanya.

Pris- og bookingoversigt - 2021 

Periode: lørdag til lørdag

Pris 1 uge

Pris 2 uger

Uge 23-34 og uge 42 

2.600 kr.

4.900 kr.

Uge 1-22, 35-41 og 43-52

2.100 kr.

3.900 kr.

 

Ankomst- og afrejsedato er som udgangspunkt fra lørdag til lørdag, dog kan der udvises fleksibilitet i forhold til dette. Der skal betales et depositum på 1.000 kr. Prisen for leje af lejligheden eventuelle ekstra dage beregnes ud fra den altid gældende udlejningspris. 

*Linnedpakken består af sengetøj, div. håndklæder, viskestykker og karklude, så dette behøves ikke at blive medbragt.

Flybilletter 

Flybilletten skal du selv sørge for at booke, men vi anbefaler, at du undersøger priserne hos forskellige udbydere også de udenlandske.

Priserne ligger normalt mellem 2.000 og 4.000 kr. for en returbillet fra Billund, Kastrup eller Hamborg. Vi hjælper dig gerne med info omkring hvilke flyselskaber, der har gode forbindelser til Antalya/Gazipasa.

Billeje/Transfer/WiFi

Hvis du ønsker selv at køre fra lufthavnen ud til lejligheden eller blive hentet kan vi anbefale jer at tage kontakt til Alanya Eurodan Biludlejning. Hos Eurodan kan du også leje WiFi under dit ferieophold.

Betingelser

For at leje en af vores lejligheder skal du være medlem i Det Faglige Hus.

 

Send os en forespørgsel

Vælg den uge du kunne tænke dig at benytte feriehuset ved at trykke på 'Ankomst'. Udfyld resten af formularen og send din forespørgsel, så kontakter vi dig og undersøger om lejligheden er ledig i den ønskede uge. Det er kun muligt at booke ophold lørdag til lørdag. 

Tjek op på ledige uger i vores andre feriehuse.

Der er problemer med visning af denne funktion, da det ser ud til, at du bruger Internet Explorer v. 11 til at besøge hjemmesiden. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser. Microsoft Edge eller Google Chrome. Du kan også kontakte os pr. telefon.