Sommerhus i Gl. Skagen - op til 9 personer

Dejligt stort hus i roligt område med hyggelig have og terrasser i læ. Ideel til at holde ferie med hele familien. Huset rummer i alt 4 soveværelser, 2 badeværelser og et soveværelse. Anneks med eget lille køkken-alrum og eget badeværelse. Fra haven er der direkte adgang ud til klitterne og den skønne natur. I forlængelse af huset er der ligeledes stor carport med plads til to biler. 

Fakta

 • Antal personer: op til 9
 • Størrelse: 238 m2
 • 3 badeværelser
 • Gratis wifi
 • Linned: Skal medbringes eller kan lejes til 100 kr. pr. pakke hos Nordboferie på tlf. 2711 4007 eller info@mf-service.dk
 • Husdyr: Ikke tilladt
 • 1 kulgrill
 • Rygning: Ikke tilladt
 • Afstand til havet: 1500 m
 • Afstand til indkøb: 1100 m
 • Sønderklit, 9990 Skagen 

Se billeder af sommerhuset

Pris- og bookingoversigt

Periode: lørdag til lørdag

Pris

Uge 28, 29 og 30

6.300 kr.

Uge 7, 13, 23-27, 31-35 og 42

5.100 kr.

Uge 14-22, 36-41 og 51-52

3.600 kr.

Uge 1-6, 8-12 og 43-50

2.500 kr.

Obligatorisk slutrengøring pr. ophold

900 kr.

Fast pris for strøm og vand pr. uge

400 kr.

Lidt om Skagen

Skagen lever 365 dage om året, og byder velkommen til gæster uanset årstiden. Forår og sommer er de lyse nætters og romantikkens tid. Efterår og vinter er traveture med salt på kinderne og indendørs nydelse.

Det var fiskeri, der skabte byens velstand godt hjulpet af toldfrihed, selvom man ingen havn havde og måtte trække bådene op på stranden. Kunstnerkolonien var med til at sætte Skagen på verdenskortet, de arkitekter, der fulgtes med malerne og digterne til Skagen, gjorde den lille fiskerby til en arkitektonisk oplevelse for eftertiden. Fra H. C. Andersens beskrivelse i 1859: "... her ligger et Huus halvt skjult af en Sandklit, derovre et andet; mørke, tjærede Træbygninger med stråtag!" til Skagen mere end 100 år senere er der en verden til forskel.

Hovedpersonen i den arkitektoniske revolution var Ulrik Plesner, men på en måde også hotelejer Degn Brøndum, der havde modet til at lade den unge Plesner stå for en større tilbygning til hotellet i 1892.

Havnen og fiskeriet er stadig livsnerven i Skagen. En meget stor del af Skagens indkomster kommer fra havnen og fiskeriet. Sådan har det været i generationer, og udviklingen fortsætter - en stor havneudvidelse er netop gennemført.

Skagen har Danmarks største fiskerihavn med landets største sildefabrik og verdens største fiskemels- og fiskeoliefabrik, foruden skibsværft og mange andre maritime arbejdspladser.

Skagen Havn er en travl erhvervshavn, men den er også stedet, hvor skagboer og gæster mødes for at hygge sig. Og om sommeren er de inderste bassiner fyldt med lystsejlere.

Skagen har i dag godt 8.000 fastboende, som hvert år får besøg af 2 mio. gæster. På en sommerdag kan der let være 50.000 gæster i byen og på Grenen.

Send os en forespørgsel

Vælg den uge du kunne tænke dig at benytte feriehuset ved at trykke på 'Ankomst'. Udfyld resten af formularen og send din forespørgsel, så kontakter vi dig og undersøger om huset er ledigt i den ønskede uge. Det er kun muligt at booke ophold lørdag til lørdag. 

Tjek op på ledige uger i vores andre feriehuse.

Der er problemer med visning af denne funktion, da det ser ud til, at du bruger Internet Explorer v. 11 til at besøge hjemmesiden. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser. Microsoft Edge eller Google Chrome. Du kan også kontakte os pr. telefon.