Cookieinfo

Se GRATIS topsport på tætteste hold

Det Faglige Hus og sport hænger uløseligt sammen. Vi er en vigtig medspiller som sponsor for mange store sportsklubber, og det skal vores medlemmer naturligvis nyde godt af.

Så er du lige så glad for sport som Det Faglige Hus og medlem af fagforeningen, har du mulighed for at følge landets bedste hold.

Få tilbud om billetter til sport - helt GRATIS!

Via vores sponsoraftaler vil vi i øjeblikket ofte kunne tilbyde dig billetter til sport på topniveau i følgende klubber:

  • Aalborg Håndbold - Herrehåndbold

  • Viborg HK - Dame og Herrehåndbold

  • Esbjerg fB - Fodbold

  • Esbjerg Energy - Ishockey

  • Ribe-Esbjerg HH - Herrehåndbold

  • Ajax København - Herrehåndbold

  • TMS-Ringsted - Herrehåndbold

Konkurrencen er for medlemmer af fagforeningen

For at deltage i konkurrencen om billetter, skal du være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus. Er du ikke allerede medlem, eller kun medlem af a-kassen, kan du blive medlem her.

Få et sponsorat fra Det Faglige Hus

Det Faglige Hus støtter såvel små som store sportsklubber økonomisk. Nye medlemmer skal blot oplyse klubbens navn ved indmeldelsen. Så betaler vi 500 kr. til klubben.

Læs mere her

Sådan får du billetter

Aktuelt

Alle medlemmer kan tilmelde sig Aktuelt - vores elektroniske nyhedsservice. Hver måned mailer vi et nyhedsbrev til dig, hvori vi bl.a. fortæller om aktuelle sportsarrangementer, som vi udlodder billetter til.

Tilmeld dig Aktuelt her.

Hvad enten du er tilmeldt Aktuelt eller ej, kan alle medlemmer til hver en tid gå ind på denne side og se de spændende sports-tilbud, og tilmelde sig om konkurrencen om billetter. Vi har mange billetter, så chancen for at vinde er rigtig god.

Bemærk fristerne, som du skal overforholde for at deltage i lodtrækningen om billetter. Omkring den 15. i hver måned lægger vi nye sportstilbud på for den efterfølgende måned.

Læs mere om aktuelle tilbud ovenfor.

Det Faglige Hus - Postboks 512 - 6701 Esbjerg - Telefon 75453577 -

facebook trustpilot