Cookieinfo

Gaver til dig der hverver nye medlemmer

Vi er meget glade for, at vores medlemmer er dygtige og ivrige efter at hverve nye medlemmer.


Derfor giver vi også glad og gerne et gavekort til vores butik, hver gang vi får et nyt medlem, der er anbefalet af et andet af vores medlemmer. Værdien på gavekortet er op til 500 kr. Det kan bruges til indkøb af gaver fra Inspiration. Du kan se alle gaverne her.

Vores butik indeholder gaver til en værdi på helt op til ca. 2.500 kr. Det er nemlig sådan, at hvis du "sparer op" , kan du vælge blandt de dyrere gaver i butikken.

Hvordan gør man?

Rent praktisk foregår det sådan, at du kan vælge at skrive dit navn på det nye medlems indmeldelse. Du kan også udfylde formularen til højre, hvor du kan anføre oplysninger om dig selv og den person, du vil anbefale et medlemskab. Vi kontakter personen snarest og henviser til dig. Såfremt personen ønsker at blive medlem, registrerer vi dine oplysninger på indmeldelsen. Når medlemmet har betalt sit første kontingent, fremsender vi en kode til dig, hvor du efterfølgende selv kan bestille en gave. Det er et krav, at den person der er blevet hvervet, melder sig ind i fagforeningen og evt. a-kassen. Herudover er det et krav, at personen fortsat er med medlem på det tidspunkt, vi sender gavekoden.

Hvervegaver

Mere end 2.600 gaver i 2013

Rigtig mange medlemmer finder vej til Det Faglige Hus gennem et andet medlem, så vores hvervegaver er meget populære. I 2013 forærede vi over 2.600 gaver til vores medlemmer. For hvert år der går, forærer vi flere og flere gaver væk. Og det er en fornøjelse for os!

Vælg din hvervegave

I samarbejde med Inspiration, Nicehair.dk, Smartbox og Sport 24 har vi udvalgt en række lækre gaver til medlemmer, der hverver nye medlemmer.

Vælg din gave her

 

Gaver til dig

Er du allerede medlem og anbefaler et nyt medlem til os, får du en lækker gave fra Inspiration, Nicehair, Smartbox eller Sport 24 efter eget valg. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi hurtigt din ven. Du får gaven, når din ven har betalt sit første kontingent.

Om dig:


Om personen du anbefaler:

Regler for at hverve

Det Faglige Hus - Postboks 512 - 6701 Esbjerg - Telefon 75453577 -

facebook trustpilot