Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Det Faglige Hus er ny sponsor for Special Olympics i Danmark

30. januar 2017

Den organiserede idræt for personer med udviklingshandicap får et boost i form af en etårig sponsoraftale mellem Det Faglige Hus og Parasport Danmark. Samtidig støtter Det Faglige Hus Danmarks deltagelse i Special Olympics World Winter Games, der afvikles fra 14. til 25. marts i Østrig.

 

Den mest synlige fagforening i dansk elitesport satser i 2017 også på breddeidrætten. Det Faglige Hus har således indgået en etårig sponsoraftale med Parasport Danmark målrettet Special Olympics-idrætten, der er for personer med udviklingshandicap.

- Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Og netop det, at vi er for alle, synes vi, går rigtig fint hånd i hånd med dette sponsorat. Vi glæder os meget til at samarbejde med Parasport Danmark i det kommende år, og vi forestiller os, at vi sammen kommer til at lave en række aktiviteter til glæde og gavn for både Special Olympics-udøvere og for Det Faglige Hus, siger Mette Jul, der er kommunikationschef i Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus var i sommeren 2015 eventsponsor for Special Olympics Danmark i forbindelse med World Summer Games i Los Angeles, og det er det samarbejde, der har lagt grunden til den nye aftale.

Breddechef Søren Jul Kristensen fra Parasport Danmark glæder sig over, at Det Faglige Hus igen er på banen.

- Vi har haft en rigtig god dialog med Det Faglige Hus igennem lang tid, og vi er meget glade for, at det nu er lykkedes at få en aftale i hus for 2017. Vi håber, at det er startskuddet til et langvarigt samarbejde til gavn for Special Olympics-idrætten, siger Søren Jul Kristensen.

I første omgang er det de 14 danske atleter til marts måneds Special Olympics Winter World Games i Østrig, der nyder godt af sponsoratet. Det Faglige Hus er med til at optimere den danske deltagelse i vinterlegene, der er verdens største idrætsbegivenhed i 2017.

Læs også: Special Olympics håndbold i Team Esbjerg HK

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle og er med 118.000 medlemmer den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst. Det skyldes ikke mindst fagforeningens 375 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Læs mere om Det Faglige Hus

Om Special Olympics i Danmark

Special Olympics er en verdensomspændende organisation, som organiserer og udvikler idræt for personer med udviklingshandicap. Via idrætten arbejder Special Olympics med sundhedsprogrammer, udøvernes selvstændighed og selvværd samt det øvrige samfunds indstilling til mennesker med udviklingshandicap.

Parasport Danmark repræsenterer Special Olympics i Danmark, hvor der er udbredte og organiserede idrætstilbud for målgruppen i blandt andet håndbold, fodbold, atletik, svømning og floorball.

www.specialolympics.dk