Ny afdeling for salg og loyalitet skal sikre, at du ikke går glip af vores medlemsfordele

22. januar 2020

Vi er gået i gang med at etablere en ny afdeling for salg og loyalitet med mindst 25 medarbejdere. 

Foto: Henriette Olesgaard

Ud over at sælge nye medlemskaber, skal medarbejderne i den nye afdeling foretage serviceopkald for at fastholde de nuværende 148.000 medlemmer. Serviceopkaldet skal bl.a. sikre, at du som medlem ikke går glip af de mange gode medlemsfordele

Derfor skal du vælge Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus har fra årsskiftet ansat 49-årige Henriette Olesgaard i en nyoprettet stilling som salgschef. Henriette har i de forgangne 3 år bestridt et tilsvarende job hos Krifa i Aarhus og har forinden været beskæftiget i 25 år inden for forsikringsbranchen.

Også privatforsikringer

”Mange af vores medlemmer er ikke klar over, at de med fordel også kan skifte deres privatforsikringer til Det Faglige Hus, og at vi samtidig råder over en populær lønsikringsordning som et supplement til dagpengene, hvis man bliver ledig.

Nu sætter vi serviceopkaldene i system, og hvis du undervejs i samtalen også har spørgsmål til dit job eller ansættelsesforhold, sørger vi for, at du bliver kontaktet af en jurist eller en faglig konsulent," siger Henriette Olesgaard.

Lige nu er hun i fuld gang med at sætte rammerne omkring den nye afdeling, men inden længe kommer der også jobopslag efter fuldtidsansatte salgsmedarbejdere til de mange nye arbejdspladser.