Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Over 5000 dagpengekort ekspederet inden jule-deadline

22. december 2014

Omkring 60 a-kassemedarbejdere tog søndag en ekstravagt for at sikre ledige medlemmer, at dagpengene er til rådighed på kontoen lillejuleaftensdag. Flot service, lyder det blandt andet fra Mohamed, der tilmed først fik sine oplysninger tastet ind søndag aften.

Medarbejdere i Det Faglige Hus - A-kasse nåede at ekspedere 5.100 dagpengekort eller trefjerdedele af ledige medlemmers dagpengekort inden jule-deadline søndag ved midnatstid.

Julen falder i år sådan, at der ikke er bankdage mellem den 23. december og den 29. december, men Det Faglige Hus lagde sig i selen for at sikre, at så mange ledige medlemmer som muligt får deres dagpenge lillejuleaftensdag og således kan foretage de sidste juleindkøb.

For at dette kunne lade sig gøre, måtte omkring 60 medarbejdere i flere af Det Faglige Hus' afdelinger på arbejde søndag og ekspedere så mange dagpengekort som muligt inden deadline søndag midnat. Det lykkedes at få kørt over 5000 dagpengekort igennem, og der ryger således penge ind på kontoen hos alle dem, der fik tastet oplysningerne ind på Det Faglige Hus' hjemmeside inden klokken 18 søndag aften. Samtidig fik efterlønsafdelingen ekspederet mere end 300 efterlønskort.

De fleste medarbejdere var på job i over 12 timer, og i dagens løb blev der besvaret 370 telefonopkald - over dobbelt så mange som på en normal dagpengesøndag.

Mohamed A. fra København var en dem, der er imponeret over medarbejdernes effektivitet. Han havde næsten glemt, at han skulle til tasterne inden klokken 18, hvis han ikke ville vente til mellem jul og nytår på at få arbejdsmarkedsydelsen udbetalt.

- Jeg kom først i tanke om det ved halvsekstiden. Da var der rigtig meget tryk på systemet, og jeg kom først igennem en time senere. Jeg var derfor i tvivl om, hvorvidt jeg var en af de heldige, og derfor lagde jeg en besked på Facebook. Kort efter blev jeg ringet op af a-kassen med besked om, at min sag var ekspederet. Det er rigtig fin service, siger Mohamed A.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter