Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vi støtter Knæk Cancer

26. oktober 2016

Det Faglige Hus er hovedsponsor for fodboldklubben FC Midtjylland, og normalt pryder DET FAGLIGE HUS maverne på fodboldspillerne. Men til hjemmekampen mod FC København på midtjydernes hjemmebane næste søndag, viger Det Faglige Hus pladsen på maven til fordel for Knæk Cancer.

Traditionen tro står Kræftens Bekæmpelse og TV2 sammen om Knæk Cancer, der kører hele uge 43 – både på tv-skærmen og rundt i hele landet med indsamlinger på alle tænkelige steder og i alle mulige sammenhænge. Her har FC Midtjylland også taget et initiativ, som vi er stolte af at bakke op omkring.

- Vi betænkte os ikke et sekund, da vi blev kontaktet af FC Midtjylland. Selvfølgelig vil vi gerne bakke om dette livsvigtige formål. Vi ser det som en samfundsopgave, som alle bør støtte op om med små eller store initiativer og midler, så vi i fællesskab kan få udryddet den forbandede sygdom. Det Faglige Hus er kendt som Danmarks billigste fagforening med a-kasse, men vi er ikke bare billige – vi er også kendt for at tage hånd om vores medlemmers jobmæssige situation, og de problemer de har i deres ansættelsesforhold. De kan altid regne med os. Og med vores støtte til Knæk Cancer får vi sendt et tydeligt signal om, at vi tager ansvar, siger landsformand Johnny Nim.

Det er ikke ubetydelig eksponering, som Det Faglige Hus forærer til Knæk Cancer, når FC Midtjylland og FC København tørner sammen på søndag, hvor man forventer mindst 10.000 tilskuere på lægterne og 150.000 seere.

Se interview med Kommunikationschef Mette Jul der fortæller mere om, hvorfor Det Faglige Hus støtter Knæk Cancer

Hjælp os med at støtte Knæk Cancer

Du kan også få fingerne i en af de unikke spillertrøjer, spillernes trøjer bliver nemlig bortauktioneret. Pengene der kommer ind fra auktionen går direkte til Knæk Cancer og du får til gengæld en signeret og helt unik spillertrøje fra FC Midtjylland. Følg auktionen og byd

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter