Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Administrativ vejleder i Esbjerg

Vi har travlt og søger derfor en smilende og serviceminded kollega til et velfungerende team med 7 medarbejdere.

Om jobbet

Teamets opgave er at hjælpe a-kassens vejledere med det administrative arbejde, så de kan koncentrere sig om at holde fællesmøder og individuelle samtaler med vores ledige medlemmer.

Dine opgaver bliver at følge op på vores ledige medlemmers jobsøgning og have en løbende kontakt både skriftligt og telefonisk med medlemmerne om jobsøgning, registrere, booke og styre vores fællessamtaler med jobcentrene samt have den løbende kontakt til jobcentrene. Du vil også skulle følge op på, at medlemmerne booker møder i vores bookingsystem. Herudover er der en række administrative opgaver som løses løbende. Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket, selvom der kommer ad hoc-opgaver, som forstyrrer den daglige rutine.

Om dig

Det vigtigste er, at du er serviceminded og arbejder systematisk og struktureret. Du skal have en administrativ baggrund og være vant til at arbejde i forskellige it-systemer og være hurtig på tasterne.

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn, der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, betalte pauser, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Du kommer til at have arbejdsplads på et af vores kontorer i Esbjerg. Det er et krav, at du bor i eller omkring Esbjerg eller har planer om at flytte hertil.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

På job med Det Faglige Hus

Din ansøgning

Du skal sende din ansøgning direkte via vores ansøgningsformular senest den 8. februar 2021.

Vi forventer at holde samtaler den 17. og 18. februar, og ønsker at du skal starte i jobbet så snart som mulig. 

Mere info

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vejledningschef Hanne Nikolajsen på tlf. 7912 8179.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 160.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Vi har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Se videoen "Der hvor vi kommer fra"

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.