Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Advokat eller advokatfuldmægtig til ansættelsesret

I Det Faglige Hus fører et team af professionelle og fagligt velfunderede specialister medlemmernes sager ved alle retsinstanser. Du får nu chancen for at blive en del af teamet.    

Om dig og jobbet

Vi søger en advokat eller advokatfuldmægtig til hovedkontoret i Esbjerg. Dit job bliver at rådgive, sagsbehandle og føre retssager for vores medlemmer inden for ansættelsesretten. På sigt er der mulighed for, at du også kan komme til at beskæftige dig med erstatningsret indenfor arbejdsskadeområdet.

Vi ønsker som udgangspunkt en ansøger med erfaring/kandidatvalgfag inden for området men vil ikke afvise, at kandidater uden erfaring kan komme i betragtning. Vi sørger for, at du bliver grundigt oplært.

Om afdelingen

Du vil blive en del af en velfungerende afdeling Faglig hjælp og Retssager, hvor vi samarbejder på tværs i vores arbejde med at yde juridisk bistand til medlemmerne i alle de spørgsmål og problemer, der kan opstå i et ansættelsesforhold. Vi er 32 faglige konsulenter, 2 sekretærer, 15 advokater og advokatfuldmægtige. Vi fører sager ved alle retsinstanser - fra byret til Højesteret. 

Et godt job på en tryg arbejdsplads

Jobbet er på fuld tid, og du skal arbejde på vores hovedkontor i Esbjerg. Vi forventer, at du bor i nærheden af Esbjerg eller har planer om at flytte hertil. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

På job med Det Faglige Hus

Hvad kan du ellers forvente?

 • God løn efter kvalifikationer
 • 7 ugers ferie/frihed + 5 faste fridage
 • 4% ferietillæg
 • Arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18% efter 3 måneders ansættelse*
 • Sund og billig kantineordning
 • Betalte pauser
 • Sundhedsforsikring
 • Aktivitetsforening, der bl.a. yder tilskud til svømning/fitness
 • Sociale arrangementer
 • Vi fejrer vores succeser med gode overraskelser
 • Arbejdsgiverbetalt tøjordning på 4.600 kr. pr. år efter 3 måneders ansættelse

*Du kan vælge at konvertere 6,7% heraf til løn, hvis du er under 35 år.

Din ansøgning

Vi modtager gerne en ansøgning fra dig snarest muligt, idet vi løbende holder samtaler og ønsker jobbet besat snarest muligt. Du skal sende den via ansøgningsformularen.

Mere info

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefadvokat (H) Martin Bondesen på tlf. 7912 8167 eller pr. mail til mabo@detfagligehus.dk.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 145.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark.

Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.Det Faglige Hus - Der hvor vi kommer fra

 

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.