Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Salgskonsulenter i Esbjerg

Foto: Salg og Loyalitet

Vi oplever stor medlemsfremgang i Det Faglige Hus og ser muligheder for endnu større vækst. Derfor udvider vi antallet af salgskonsulenter, der vil være med til at sælge medlemskaber af Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.

Om jobbet

Du vil blive en del af Salg og Loyalitet, som består af 14 dedikerede salgsmedarbejdere, der både er vant til og gerne vil måles på at skabe resultater sammen og hver for sig. Afdelingen er kendetegnet med en god holdånd, en høj arbejdsmoral, et godt humør og en afslappet omgangstone.

Dit job vil hovedsageligt bestå af salg via telefonen og telefonisk kontakt til medlemmer, som vi gerne vil fastholde i fremtiden. Lønmodtagerne strømmer til Det Faglige Hus, så hos os er det sjovt at sælge.

Der er tale om et fuldtidsjob, hvor vi har brug for, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, idet en del arbejdsdage varer til kl. 18. Du kan selv være med til at planlægge din arbejdstid, så vi er også imødekommende overfor din ønsker.

Din profil

Du er sælger med stort S og har flere års erfaring med dette. Du kan ikke forestille dig at skulle arbejde med andet end salg, fordi du godt kan lide at skabe kontakt med andre mennesker. Din salgserfaring kan både stamme fra fx arbejde i butik eller fra telesalg.  

Du er udadvendt og god til at åbne døre, skabe tillid og lukke et salg. Du har en god telefonstemme, arbejder struktureret og viser stor energi i din salgsindsats, hvor du er klar til at give lidt af dig selv. Og så er du selvfølgelig en holdspiller, der løfter i flok med dine kolleger i teamet.

Du er også vant til at håndtere gængse IT-værktøjer og -programmer og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer.

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Du vil komme til at arbejde i vores filial på Darumvej i Esbjerg. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn (jobløn, hvor evt. overarbejde er inkluderet), der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

På job med Det Faglige Hus

Din ansøgning

Vi modtager gerne en ansøgning fra dig senest den 23. september 2020. Du skal sende den direkte via vores ansøgningsformular.

Mere info 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Stefan Fyhring på tlf. 7610 5980.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 157.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Vi har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Se videoen "Der hvor vi kommer fra"

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.