Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Er du vores nye jurist i A-kasse Jura i Esbjerg?

Kan du lide at arbejde med juridisk sagsbehandling, og sætter du fokus på høj kvalitet i din opgaveløsning, er du måske vores nye kollega. 

Foto: Sofie Vorager Ascanius, jurist (tv) og Carina Hansen, jurist (th)

Om jobbet

Vi søger jurister i A-kasse Jura, hvor du får 10 kompetente kolleger, der ligesom dig er jurister eller har en anden juridisk baggrund. Vi er specialister i a-kassens regler, som vi har ansvaret for bliver administreret korrekt.  

Vi træffer afgørelser i konkrete sager, og vi udarbejder forretningsgange, som vi skal sikre medvirker til en korrekt og smidig sagsbehandling i vores driftsafdelinger. Målet er, at vores medlemmer altid får den bedste sagsbehandling og service inden for lovens rammer.

Jobbet er udadvendt, idet du får en bred kontakt til dine kolleger og vores medlemmer. På sigt skal du rådgive og undervise dine kolleger, når vi implementerer nye regler og ny praksis. Du skal derfor kunne lide at undervise.

Vi forventer, at du kan starte i jobbet den 1. september 2020.

Om dig

Vi forestiller os, at du:  

  • er uddannet jurist eller har en anden videregående uddannelse med en juridisk indgangsvinkel. Det er en stor fordel, hvis du har relevant erhvervserfaring. Nyuddannede jurister med interesse for forvaltningsret kan også komme i betragtning.
  • er god til at gøre jura forståeligt for andre end jurister i både skrift og tale.
  • både kan lide at arbejde selvstændigt og i teams.
  • som person er struktureret og har sans for detaljen, og at du er positiv og fleksibel og byder ind, når det brænder på. 

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Du vil komme til at arbejde i en af vores filialer i Esbjerg. Vi forventer, at du bor i nærheden af Esbjerg eller har planer om at flytte hertil. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn, der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

På job med Det Faglige Hus

Din ansøgning

Vi modtager gerne en ansøgning fra dig senest den 15. juni 2020. Du skal sende den direkte via vores ansøgningsformularVi forventer at holde samtaler i uge 27.

Mere info

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Maria Petersen på tlf. 7910 5997 eller chefjurist Carsten Møller på tlf. 7912 8093.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 152.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om para­graffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

 

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.