Dygtig kok til Det Faglige Hus i Esbjerg

Vil du være med til at lave sund og spændende mad til medarbejderne i Det Faglige Hus?

Foto (set fra venstre): Kok Karina Rosendal, kok Jesper Kamphuis, køkkenchef Thomas Jensen og souschef Martin Olsen.

Om jobbet

Med udgangspunkt i vores sunde og grønne kostpolitik søger vi snarest muligt en kok, der skal være med til at lave morgenmad og frokost til vores ca. 220 medarbejdere + ca. 40 lejere på hovedkontoret.

Frokosten består af både kolde og varme retter. Du får mulighed for at arbejde med gode råvarer og kræse for anretningen.

Arbejdet er hovedsageligt placeret på hverdage i dagtimerne. Men der er ind imellem aften- og weekendarbejde.

Du skal arbejde i vores centrale køkken, der er beliggende på vores hovedkontor ved Esbjerg Lufthavn. Her er arbejdsforholdene optimale i et stort moderne køkken med 7 medarbejdere. Herudover arbejder der 4 kolleger i et decentralt køkken i Esbjerg.

Om dig

Du er uddannet kok. Du har både erfaring med det kolde og det varme køkken. Det falder dig helt naturligt at skulle lave sund mad. Og du sætter en ære i både at få maden til at smage godt og tage sig godt ud, når den bliver serveret.   

Du er en teamplayer, der har let ved at samarbejde med dine kolleger i køkkenet, og du er motiveret for at have en dialog med andre personalegrupper. Du tænker "grønt", er kreativ og åben overfor nye ideer og muligheder. Det er også et must, at du er fleksibel i forhold til arbejdstiderne. 

Du skal have alm. kørekort, for der er brug for, at du i mindre omfang kan køre vores varebil.

Vi forventer, at du bor i nærheden af Esbjerg eller har planer om at flytte hertil. 

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn (jobløn, hvor evt. overarbejde er inkluderet), der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har. 

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

På job med Det Faglige Hus

 

Din ansøgning

Er du interesseret i jobbet, modtager vi gerne en ansøgning fra dig senest den søndag den 16. maj 2021. Du skal sende den direkte via ansøgningsformularen. Vi forventer at holde samtaler i uge 20.

Mere info

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Thomas Jensen på tlf. 8880 2072 – træffes bedst mellem kl. 06.30 – 14.00.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 165.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. 

Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023. Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om para­graffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Det Faglige Hus - Der hvor vi kommer fra

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.