Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vejleder til vores afdeling i Brøndby

Vi søger en vejleder, der både er god til at lytte og forklare om tunge regler. Kan du samtidig forestille dig et job, hvor du skal kombinere medlemskontakt med administrativt arbejde og regelfortolkning, har vi det perfekte fuldtidsjob til dig.

Den ene halvdel af jobbet består i at holde individuelle vejlednings- og CV-samtaler samt rådighedssamtaler og fællesmøder med vores ledige medlemmer. Den anden halvdel af jobbet er administrativt. Det meste af tiden vil du arbejde på kontoret, men du vil også skulle deltage i samtaler på jobcentre i området, det er derfor et krav, at du har kørekort til personbil.

Det er et krav, at du både har erfaring i at administrere love og regler samt erfaring i at vejlede både grupper og enkeltpersoner. Har du kendskab til a-kasselovgivningen, er det et ekstra plus.

Om dig

Det allervigtigste er, at du er empatisk og serviceminded. Du må meget gerne have arbejdet med vejledning i tidligere job. Og kender du a-kasselovgivningen, er det et ekstra plus.

Et godt job på en tryg arbejdsplads

Du vil fortrinsvis komme til at arbejde på vores kontor i Brøndby, hvor der i forvejen arbejder 6 vejledere. Vi hjælper hinanden med arbejdsopgaverne, og vi er alle klar til at byde dig velkommen. Arbejdsmiljøet på vores kontorer er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil.

Du vil få en grundig oplæring de første 3 uger på vores hovedkontor i Esbjerg.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

På job med Det Faglige Hus

Hvad kan du ellers forvente?

 • God løn efter kvalifikationer
 • 8 ugers ferie/frihed
 • 4% ferietillæg
 • Arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18% efter 3 måneders ansættelse*
 • Sund og billig kantineordning
 • Betalte pauser
 • Sundhedsforsikring
 • Aktivitetsforening, der bl.a. yder tilskud til svømning/fitness
 • Sociale arrangementer
 • Vi fejrer vores succeser med gode overraskelser
 • Arbejdsgiverbetalt tøjordning på 4.600 kr. pr. år efter 3 måneders ansættelse

*Du kan vælge at konvertere 6,7% heraf til løn, hvis du er under 35 år.

Din ansøgning

Du skal sende din ansøgning direkte via vores ansøgningsformular senest den 19. september 2019.

Vi holder samtaler den 26. september 2019.

Mere info

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Janner på tlf. 7610 5985. I uge 36 skal du i stedet kontakte vejledningschef Hanne Nikolajsen på tlf. 7912 8179.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 145.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Vi har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Se videoen "Der hvor vi kommer fra"

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.