Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vi søger salgskonsulenter til telemarketing

Vil du gerne arbejde som salgskonsulent i vores nye telemarketingteam, hvor du skal sælge medlemskaber af Det Faglige Hus, så hører vi også gerne fra dig. 

Brænder du for salg, er du positiv, smilende og energisk, og har du måske allerede erfaring med telemarketing og kan fremvise gode salgsresultater, så har du gode chancer for at blive en del af teamet. Vi tilbyder både fuldtids- og deltidsarbejde.

Det skal du sælge

Du skal sælge et af Danmarks bedste løsninger, når det kommer til tværfaglig fagforening og a-kasse. Vi er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle, og vi oplever stor vækst, som vi har ambitioner om at fortsætte. Vores succes skyldes, at vi udover markedets bedste pris også tilbyder professionel hjælp og service i alle afdelinger og har en meget høj medlemstilfredshed.

Vores interne salg klares af vores medlemskonsulenter, og specialopgaver med fastholdelse og winback har vi placeret i sit eget lille team med salgs- og loyalitetskonsulenter.

Et godt job på en tryg arbejdsplads

Du kommer til at arbejde på et af vores afdelingskontorer i Esbjerg. Vi forventer, at du bor i nærheden af Esbjerg eller har planer om at flytte hertil.

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der altid plads til smil, og huset er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften. 

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

På job med Det Faglige Hus

Hvad kan du ellers forvente?

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. 

 • God løn efter kvalifikationer
 • 7 ugers ferie/frihed + 5 faste fridage
 • 4% ferietillæg
 • Arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18% efter 3 måneders ansættelse*
 • Sund og billig kantineordning
 • Betalte pauser
 • Sundhedsforsikring
 • Aktivitetsforening, der bl.a. yder tilskud til svømning/fitness
 • Sociale arrangementer
 • Vi fejrer vores succeser med gode overraskelser
 • Arbejdsgiverbetalt tøjordning på 4.600 kr. pr. år efter 3 måneders ansættelse

*Du kan vælge at konvertere 6,7% heraf til løn, hvis du er under 35 år.

Mere info og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte salgs- og sponsorkoordinator Stefan Fyhring på tlf. 7610 5980.

Du kan sende din ansøgning direkte via vores ansøgningsformularVi indkalder til samtale, når vi har ansat vores nye telemarketingleder. 

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 147.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Vi har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Se videoen "Der hvor vi kommer fra"

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.