Ekstra gave til dig og dine venner

Har du en kollega, en ven eller et familiemedlem, der bliver medlem hos os, så forærer vi jer begge to en lækker julegave. Husk at gøre det inden kampagnen slutter den 31. januar 2023. 

Værdi op til 500 kr. pr. gave

Du og din ven får hver et gavekort til Gaveshoppen, her kan I vælge mellem lækre gaver fra kendte mærker som fx Kaj Bojesen, Georg Jensen, Black & Decker og Eva Trio eller du kan få gratis fagforening i 6 måneder.  

Send os et tip og vi sender en gave

Send os oplysningerne om dig og din ven, så ringer vi til din ven og klarer indmeldelsen. Din ven skal blive medlem i fagforeningen og evt. a-kassen, før vi kan sende et gavekort afsted. Vi sender gavekortene til dig og din ven, når din ven har betalt sit første kontingent.

Om dig:
Om personen du anbefaler:

Formularen sendes via en sikker forbindelse

 

Du kan fordoble antallet af gaver til dig selv

Anbefaler du 3 eller flere medlemmer, får du som noget nyt 2 gavekort, hver gang du anbefaler et medlem. På den måde kan du vælge flere gaver eller spare op til dyrere gaver. 

Det er nemt at melde sig ind

Din ven kan selv melde sig ind her på hjemmesiden. Det er også muligt at bestille en opringning. Eller ringe til os på tlf. 7020 2064, så klarer vi indmeldelsen. Husk at oplyse rabatkoden JULEGAVE.

Regler for kampagnen

Du kan gøre brug af kampagnen, hvis du er medlem af fagforeningen (evt. også a-kassen). Du kan ikke kombinere kampagnen med andre tilbud eller rabatter fra Det Faglige Hus, ligesom det nye medlem skal blive medlem i fagforeningen og ikke må have været medlem de seneste 12 måneder. 

Det nye medlem får derfor heller ikke de første 3 måneder i fagforeningen gratis. Vi sender gaverne til jer begge, når det nye medlem har betalt sit første kontingent. Kampagnen løber i perioden 15.11.22 - 31.01.23 og gælder kun indmeldelser foretaget i denne periode.