Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Kan min arbejdsgiver forbyde brug af Facebook?

Din arbejdsgiver må gerne fastsætte regler for brugen af sociale medier i arbejdstiden og fx helt forbyde dig at bruge Facebook.

Er der på arbejdspladsen en klar politik, som helt forbyder brug af sociale medier i arbejdstiden, der siger, at overtrædelse vil medføre bortvisning, så kan konsekvensen være en direkte bortvisning.

Har din arbejdsgiver ikke fastsat regler for brugen af sociale medier i arbejdstiden, risikerer du en advarsel og eventuelt kraftigere sanktioner, hvis du bruger meget af din arbejdstid på Facebook.

Vi anbefaler derfor, at du kun bruger sociale medier i arbejdstiden, når der ligger en klar aftale med din arbejdsgiver om, at det er tilladt, og det er afstemt, hvor meget tid, du må bruge.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9304. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter