Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvem betaler for en retssag?

For at føre en retssag skal der betales en retsafgift til domstolene på typisk 3.000-4.000 kr. pr. sag. Herudover bestemmer loven, at den, der taber sagen skal betale omkostninger til den vindende part. Det kan dreje sig om alt fra 3.000 kr. og op til 75.000 kr. eller mere.

Det Faglige Hus betaler selvfølgelig alle afgifter og eventuelle idømte omkostninger uanset resultatet og beholder også selv de omkostninger, vi får tilkendt, hvis vi vinder sagen.

Hvis vi vinder, får du naturligvis selv alle de penge, vi har rejst krav om inklusive renter.

Med andre ord:

Det er altid gratis for dig at få ført en retssag, når du er medlem. Og du får selv det fulde beløb udbetalt, som din arbejdsgiver bliver dømt til at betale.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9305. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter