Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Får jeg en gave, når jeg anbefaler et nyt medlem?

Hvis du er medlem i Det Faglige Hus af fagforeningen og evt. a-kassen, har du mulighed for at få en gave, hvis du anbefaler et nyt medlem til fagforeningen og evt. a-kassen. Du sidestilles med fagforeningsmedlemmer, hvis du er selvstændig og medlem af fordelsforeningen for selvstændige. Her gælder de samme regler.

Du får gaven, når det nye medlem betaler sit første kontingent. Der kan gå op til 8 uger, før den første kontingentbetaling er registreret i vores system. 

Når du har bestilt gaven, går der typisk op til 7 dage, før du modtager den. Hvis den gave du har bestilt er i restordre, kan der gå op til 3 uger før du modtager gaven. 

Er medlemmet du har anbefalet under uddannelse og fritaget for at betale kontingent til fagforening/a-kasse, modtager du først din gavekode når det nye medlem har betalt sit første kontingent. Det betyder at det typisk først vil være når din ven har har afsluttet sin uddannelse, at du modtager din gavekode. 

Det nye medlem må ikke have et tidligere medlemskab, der ligger inden for de seneste 2 år. 

Nemt at anbefale en ven

Du kan nemt anbefale en ven at blive medlem ved at udfylde formularen nedenfor. Vi kontakter hurtigt din ven og sørger for indmeldelsen. Så snart det første kontingent er betalt, får du en gave.

Om dig:
Om personen du anbefaler:

Formularen sendes via en sikker forbindelse

Relaterede spørgsmål og svar Se alle spørgsmål i Hvervegaver

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7020 2064 inden kl. 18:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter