Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK
Er du under uddannelse er det gratis at være medlem i Det Faglige Hus
Det får du for 0 kr.

Gratis medlemskab med fuld dækning

Når du er under uddannelse, er dit medlemskab af fagforeningen gratis. Det er muligvis også en fordel for dig at blive medlem af a-kassen, allerede mens du er under uddannelse. Hvis du opfylder betingelserne, er dit medlemskab af a-kassen også gratis, og du vil få ret til dagpenge, når du afslutter din uddannelse.

Når du er medlem kan du få faglig hjælp, hvis du får problemer i dit fritidsjob, og du kan gøre brug af alle vores medlemstilbud. Sidst men ikke mindst er der en række medlemsfordele, som kun er for dig, der er under uddannelse. 

 

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7020 2064. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere

Få hjælp

OK