Kunne du tænke dig...

En fuld akademiuddannelse
i én af Esbjergs største virksomheder

God fast løn
under hele uddannelsen

400 gode kolleger
der står klar til at byde dig velkommen

Gode muligheder for fastansættelse
og masser af karrieremuligheder

Det tilbyder vi dig


Se videoen hvor vi fortæller om jobbet og dine karrieremuligheder

Denne uddannelse er for dig, der gerne vil have relevant erhvervserfaring i en af Esbjergs største virksomheder, imens du uddanner dig.

Som trainee i Det Faglige Hus får du:

 • en fuld akademiuddannelse på 60 ECTS point.
 • erhvervserfaring, imens du uddanner dig.
 • løn fra første dag.

Alle dine skoleforløb vil foregå i den normale arbejdstid, og vi sørger for en tryg og grundig oplæring. Vi har de seneste 10 år uddannet mange unge mennesker, og du bliver derfor en del af et ungt miljø.

Som trainee får du løn under hele uddannelsen:

 • 18.000 kr. om måneden det første år
 • 19.000 kr. om måneden det andet år
 • 23.000 kr. om måneden det sidste halve år
 • Herefter individuel lønforhandling

Læs mere om vores gode ansættelsesvilkår under Det tilbyder vi dig også.

Hvad tilbyder du os?

Der er flere veje til et spændende traineejob i Det Faglige Hus.

Du kan være igang med en uddannelse på HHX, HTX eller STX, som du afslutter til sommer, eller du har måske allerede gennemført en af disse uddannelser, eller du har en helt anden uddannelse. Måske har du erhvervserfaring fra et andet job men har lyst til at prøve noget nyt. Vi forventer, at du bor i eller i nærheden af Esbjerg, eller at du har planer om at flytte hertil.

Vi forventer, at du både har lyst til at lære en masse og være en del af et miljø, hvor vi til tider har travlt, men altid hjælper hinanden i mål. Vi forventer selvfølgelig også, at du vil være en god kollega, der bidrager med en positiv indstilling.

Du skal være med til at sikre, at vores medlemmer kan føle sig trygge, og at de altid får Danmarks bedste service – og helst lidt mere, end de forventer.

Du vil gerne have et job, hvor du skal arbejde med tal, paragraffer og regler, og du har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer og er hurtig på tasterne.

En attraktiv uddannelse

Vores traineeuddannelse er delt op i 2 dele. Den første del varer 2 år, hvor du veksler mellem skole og praktik. Herefter er du kontoruddannet med speciale i administration, og sandsynligvis kan vi tilbyde dig at fortsætte hos os. Det næste halve år læser du det sidste akademifag, og slutter med et afgangsprojekt. Herefter har du en fuld akademiuddannelse. Alt undervisning foregår i arbejdstiden, og du har betalt frihed til eksamener.

Den teoretiske del af uddannelsen omhandler bl.a:

 • Virksomhedskommunikation
 • Optimering af arbejdsprocesser
 • Projektadministration
 • Kommunikation i praksis
 • Projektledelse
 • Coaching og konflikthåndtering
 • Kommunikation på tværs af kulturer


Fremtidsmuligheder

I Det Faglige Hus kan vi godt lide, når vores medarbejdere udvikler sig både fagligt og personligt. Derfor kan du også altid søge andre job i Det Faglige Hus, hvis du ønsker det.

På sigt kan du også søge udfordringer som specialist eller leder.

Om jobbet

Du kan både blive trainee i fagforeningen og a-kassen på et af vores kontorer i Esbjerg.

I A-kasse Udbetaling hjælper vi vores medlemmer, når de bliver ledige og søger om dagpenge. I Faglig hjælp og Retssager hjælper vi medlemmerne, når de har problemer i deres job - fx hvis de er utilfredse med en opsigelse eller får en arbejdsskade. I Medlemsteam sørger vi bl.a. for at opkræve kontingent.

Du skal være med til at sikre, at vores medlemmer kan føle sig trygge, og at de altid får Danmarks bedste service – og helst lidt mere, end de forventer.

Hvad kendetegner Det Faglige Hus:

 • Vi er Danmarks billigste fagforening med a- kasse for alle.
 • Vores vision er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.
 • Vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark.
 • Vores succes skyldes, at vi har dygtige medarbejdere, der leverer den bedste service.

Læs mere om Det Faglige Hus.

Det tilbyder vi dig også

Udover en god løn under din uddannelse kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der altid plads til smil, og huset er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Har du lyst til at søge jobbet?

Lyder jobbet som noget for dig, hører vi meget gerne fra dig. Vi åbner op for ansøgning igen til foråret 2022. Næste traineeforløb starter op den 1. september 2022.