Om Det Faglige Hus - fagforening og a-kasse

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle, derfor kan du blive medlem, uanset hvilket job du har. Vi er upolitiske og blander os ikke i dit politiske eller religiøse ståsted.

Vores mission 

Det Faglige Hus tilbyder altid den billigste samlede løsning på fagforening og a-kasse til alle, uanset hvilket job du har.

Vores kerneydelserne er faglig hjælp, overenskomsttegning, a-kassedækning og forsikring.

Vi er kendt for at yde professionel hjælp og høj service inden for alle arbejdsområder. Det er afgørende for os, at medlemmer udtrykker stor tilfredshed med den hjælp og service, vi yder dem. Vi støtter ikke politiske eller religiøse retninger.  

Se også vores vision.

Gratis og professionel hjælp

Selvom vi er markedets billigste, har vi fokus på, at du som medlem får professionel hjælp i både fagforening og a-kasse.

Det er selvfølgelig gratis, når du er medlem, uanset om din sag er stor eller lille. Vi har 400 medarbejdere, heraf mange specialister, ansat til at varetage dine interesser.

Når du er medlem i Det Faglige Hus bevarer du dine rettigheder i dit ansættelsesforhold, og din anciennitet fra din evt. tidligere fagforening og a-kasse følger med. I Danmark har vi fagforeningsfrihed, du kan derfor frit vælge, hvilken fagforening du vil være medlem af. 

Derfor skal du vælge Det Faglige Hus

Lønmodtagerne vælger Det Faglige Hus

Det Faglige Hus ligger i toppen blandt de fagforeninger og a-kasser, der har størst vækst, og vi hører til blandt lønmodtagernes foretrukne. De fleste fagforeninger og a-kasser oplever tilbagegang - en del endda markant tilbagegang. Det gælder især for de fagforeninger og a-kasser under FH, der har priser, som er markant højere end i Det Faglige Hus.

En moderne fagforening og a-kasse

I præsentationsfolderen Det Faglige Hus - en moderne fagforening og a-kasse giver vi dig et indblik i, hvordan vores organisation er bygget op. I folderen kan du læse om, hvad vi beskræftiger os med, og hvorfor vi gør tingene, som vi gør. Læs mere i præsentationsfolderen her

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7545 3577
Vores telefoner er åbne
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket