Privatlivspolitik for konkurrencer

Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer afholdt af Det Faglige Hus:

 

Hvem er vi?

Fagforeningerne  (FunktionærKartellet/TeknikerSammenslutningen, Fagforeningen Danmark og 2B – Bedst og Billigst) i Det Faglige Hus er dataansvarlige. Det betyder, at vi har ansvaret for, at enhver behandling af dine personoplysninger lever op til reglerne i Databeskyttelsesforordningen.

Du kan kontakte os på følgende måder:

Det Faglige Hus

John Tranums Vej 23

6705 Esbjerg Ø

info@detfagligehus.dk

+ 45 7545 3577 

 

Fagforeningerne holder løbende konkurrencer bl.a. på Facebook.

Ingen af vores konkurrencer på Facebook er sponsoreret, støttet, administreret eller associeret på nogen måde med Facebook/Meta. Deling, tagging og at følge Det Faglige Hus på Facebook er aldrig et krav for at deltage.

 

Nedenstående vilkår gælder alle konkurrencer, som er holdt af fagforeningerne, medmindre andre vilkår fremgår i den pågældende konkurrence:

Ved de fleste tilfælde skal du være over 18 år for at deltage i vores konkurrencer. Vi forbeholder os retten til at kontrollere alderen og frasortere deltagere, som er under 18 år.
Medmindre andet er tilkendegivet, er det gratis at deltage i vores konkurrencer. Du kan deltage én gang.

Vi forbeholder os retten til at udelukke deltagere fra alle fremtidige konkurrencer, hvis der opstår mistanke om snyd fx ved brug af falsk navn. Hvis du deltager i konkurrencer efter tidsfristen, vil du ikke komme i betragtning. Det er op til os at vurdere, om en tilmelding er modtaget rettidigt og kan godkendes. Vi står ikke til ansvar for tekniske nedbrud eller andre faktorer, som kan bremse din deltagelse. Det er deltagerens eget ansvar at deltage i konkurrencen rettidigt.

 

Ansatte i fagforeningerne, eller medlemmer af ansattes familie, må ikke deltage i konkurrencen. Ansatte hos andre tredje parts samarbejdspartnere og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencer, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

 

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. Medmindre andet er tilkendegivet, kan gevinster heller ikke ombyttes til produkter fra Gaveshoppen

Hvis du deltager i konkurrencer, hvor vinderen kontaktes direkte, har du en svarfrist på 14 dage efter, at du er blevet kontaktet. Overholder du ikke denne svarfrist, forbeholder vi os retten til at finde en ny vinder, som vil få gevinsten i stedet.

 

Vinderne findes ved tilfældig udtrækning. Vi offentliggør vindernes navne i et konkurrenceopslag på vores Facebook-profil. Alle konkurrencevindere kontaktes direkte af os enten på den oplyste mailadresse, tlf.nr. eller via sociale medier. Det Faglige Hus kontakter vinderne direkte på Facebook og/eller Messenger for at aftale leveringen af gevinsten.

 

Når du deltager i en konkurrence, er du indforstået med konkurrencevilkårene. En konkurrence kan afsluttes uden varsel, og vores afgørelse med konkurrencen er endelig.

 

Persondatapolitik i forbindelse med konkurrencer:

I denne persondatapolitik beskrives, hvordan fagforeningerne behandler dine personoplysninger, når du deltager i vores konkurrencer.

Dine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med denne persondatapolitik. Behandling af dine oplysninger er nødvendig for, at vi kan håndtere din deltagelse i vores konkurrencer.

Det Faglige Hus behandler de personoplysninger, som du giver os i forbindelse med en konkurrence (fx navn, mailadresse, tlf.nr. mv.). Vi behandler dine oplysninger med det formål at kunne kontakte dig, når vinderen er udtrukket, og eventuelt for at sende præmier til den vinder, vi udtrækker.

 

Overførsel af dine personoplysninger til tredjeparter:

Hvis det er relevant, kan vi overføre dine personoplysninger til disse kategorier af tredjeparter: Serviceudbydere og/eller hosting-udbydere. Du kan være sikker på, at overførsel af dine personoplysninger altid vil ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og under passende sikkerhedsforanstaltninger.

Ingen persondata vil blive overført til tredjeparter uden for EU/EØS.

 

Beskyttelse af personlige oplysninger:

Det Faglige Hus tager din sikkerhed alvorligt. Vi vil altid sikre, at de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er på plads for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling samt undergang, tab, ændring, misbrug eller offentliggørelse.

 

De personoplysninger, som vi indsamler om dig i forbindelse med vores konkurrencer, vil blive opbevaret i op til 3 måneder efter, at vinderne er udtrukket og præmierne er uddelt til vinderne.

 

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger eller ønsker at udøve dine rettigheder efter persondataforordningen, kan du kontakte databeskyttelsesrådgiver (DPO) Carsten Møller på e-mail: 

DPO@detfagligehus.dk

 

Du har ret til at klage over behandling til Datatilsynet.

Læs vilkår for behandling af cookies på hjemmesiden.