Info om persondata

I Det Faglige Hus tilbyder vi den billigste samlede løsning på fagforening og a-kasse. En af årsagerne til, at det kan lade sig gøre, er at foreningerne i fællesskab løser mange administrative opgaver. Derfor er a-kassen og fagforeningerne fælles dataansvarlige for nogle af de oplysninger, vi behandler om vores medlemmer.

Det gælder almindelige oplysninger som navn, adresse, tlf.nr. og e-mail. Andre oplysninger som fx din dagpengesag i a-kassen deles ikke med fagforeningen uden dit samtykke. A-kassen modtager heller ikke oplysninger om en sag i fagforeningen uden samtykke.

Vi sørger altid for, at det kun er en ansat, der har et arbejdsbetinget behov for at se dine oplysninger, der har adgang til det i systemerne. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den lovgivning, der gælder.  

Læs mere om a-kassens privatlivspolitik.

Læs mere om fagforeningens privatlivspolitik.

Læs mere om privatlivspolitik for konkurrencer.

Cookie-politik og telefonsamtaler

Vi har udarbejdet en cookie-politik samt en politik for optagelse af telefonsamtaler.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger eller ønsker at udøve dine rettigheder efter persondataforordningen, kan du kontakte databeskyttelsesrådgiver (DPO) Carsten Møller på e-mail: DPO@detfagligehus.dk