• Tegn en lønsikring og få 90 % af din indtægt dækket, når du er ledig
    Få et godt tilbud

Bliv forsikret med Det Faglige Hus

Når du er medlem i Det Faglige Hus, har vi også tænkt på dine forsikringer. Det er nemlig vigtigt, at du er rigtigt forsikret. For os betyder det, at du hverken skal være over- eller underforsikret. Du skal have præcis de forsikringer, der passer til dig og din familie – til den rigtige pris. Vi kalder det ”forsikring med fordele”

Få dine forsikringer fra Det Faglige Hus Forsikring

Som medlem i Det Faglige Hus har du mulighed for at få dine forsikringer gennem Det Faglige Hus Forsikring. Det er med til at give dig gode forsikringsbetingelser, attraktive produkter og andre fordele for dig og din husstand. Se hele udvalget af forsikringer

Få et gratis forsikringstjek og tilbud - det er helt uforpligtende

Er du allerede forsikringskunde – og er du blevet det før 1. januar 2021?

Hvis du allerede er forsikringskunde, og har tegnet dine forsikringer gennem Det Faglige Hus inden 1. januar 2021, så kan det være, at du har forsikringsprodukter hos DFA Forsikringsagentur.

Klik videre til DFA Forsikringsagentur, hvis du vil se produkter, hvis du ønsker at anmelde en skade, eller hvis du har andre spørgsmål om dine forsikringer.

Særlige forsikringer til dig, der er medlem af Det Faglige Hus:

Har du lige skiftet til Det Faglige Hus fagforening?

Så skal du være opmærksom på, at dine nuværende forsikringer ikke fortsætter. Har du tegnet forsikringer via din nuværende fagforening, skal du være opmærksom på, at disse ikke følger med, når du skifter til Det Faglige Hus. Der skal tegnes nye forsikringer. Derfor skal du kontakte Det Faglige Hus Forsikring med det samme, når du bliver overflyttet.