Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK
  • Tegn en lønsikring og få 90 % af din indtægt dækket, når du er ledig
    Få et godt tilbud

Bliv forsikret med Det Faglige Hus

Når du er medlem i Det Faglige Hus, har vi også tænkt på dine forsikringer.

Kollektiv ulykkesforsikring

Du kan blive omfattet af en kollektiv heltidsulykkesforsikring via dit fagforeningskontingent for kun 99 kr. pr. måned.

Læs mere om heltidsulykkesforsikring gennem medlemskab af fagforeningen.

Blanketter til skadeanmeldelser

Du finder blanketter til skadeanmeldelser i blanketbiblioteket.

Fagforsikring

Herudover tilbyder vi via Fagforsikring alle former for skades- og livsforsikringer, hvor du både får en attraktiv pris og særlig gode forsikringsbetingelser. Så udover at du sparer mange penge på din fagforening og a-kasse, kan du også spare penge på dine forsikringer og få bedre forsikringsvilkår.

Læs mere om vores forsikringer og få et godt tilbud.

Lønsikring

Med lønsikring via Fagforsikring kan du bevare helt op til 90% af din indtægt, hvis du bliver ledig. Er du medlem i a-kassen i Det Faglige Hus og tegner en lønsikring, får du halv pris på lønsikringen de første 6. måneder. 

Læs mere om lønsikring og få et tilbud

Dine nuværende forsikringer fortsætter ikke

Har du tegnet forsikringer via din nuværende fagforening, skal du være opmærksom på, at disse ikke følger med, når du skifter til Det Faglige Hus. Der skal tegnes nye forsikringer. Derfor skal du tage kontakt til Fagforsikring med det samme, når du bliver overflyttet.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9309. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter