Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK
  • Tegn en lønsikring og få 90 % af din indtægt dækket, når du er ledig
    Få et godt tilbud

Bliv forsikret med Det Faglige Hus

Når du er medlem i Det Faglige Hus, har vi også tænkt på dine forsikringer. Det er nemlig vigtigt, at du er rigtigt forsikret. For os betyder det, at du hverken skal være over- eller underforsikret. Du skal have præcis de forsikringer, der passer til dig og din familie – til den rigtige pris. Vi kalder det ”forsikring med fordele”

Er du allerede forsikringskunde – og er du blevet det før 1. januar 2021?

Hvis du allerede er forsikringskunde, og har tegnet dine forsikringer gennem Det Faglige Hus inden 1. januar 2021, så foregår det hos DFA Forsikringsagentur.

Klik videre til DFA Forsikringsagentur, hvis du vil se produkter, hvis du ønsker at anmelde en skade, eller hvis du har andre spørgsmål om dine forsikringer.

Er du ny forsikringskunde – og vil du høre mere om vores forsikringer?

Som medlem i Det Faglige Hus kan du fra 1. januar 2021 vælge dine forsikringsløsninger gennem Det Faglige Hus Forsikringer. Vi er med til at sikre, at du får gode forsikringsbetingelser og attraktive priser.

Vi glæder os til at servicere dig. Hvad kan vi gøre for dig?

Særlige forsikringer til dig, der er medlem af Det Faglige Hus:

Har du lige skiftet fagforening?

Vær opmærksom på, at dine nuværende forsikringer ikke fortsætter!
Har du tegnet forsikringer via din nuværende fagforening, skal du være opmærksom på, at disse ikke følger med, når du skifter til Det Faglige Hus. Der skal tegnes nye forsikringer. Derfor skal du kontakte Det Faglige Hus Forsikring (link mangler – skal gå til ny kontakt-side) med det samme, når du bliver overflyttet.