Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle, derfor kan du blive medlem, uanset hvilket job du har. Vi er upolitiske og blander os ikke i dit politiske eller religiøse ståsted.

Læs mere om pris på fagforening og a-kasse.


Gratis og professionel hjælp

Selvom vi er markedets billigste, har vi fokus på, at du som medlem får professionel hjælp i både fagforening og a-kasse.

Det er selvfølgelig gratis, når du er medlem, uanset om din sag er stor eller lille. Vi har 400 medarbejdere, heraf mange specialister, ansat til at varetage dine interesser.

Når du er medlem i Det Faglige Hus bevarer du dine rettigheder i dit ansættelsesforhold, og din anciennitet fra din evt. tidligere fagforening og a-kasse følger med.

Fagforeningsfrihed

I Danmark har vi fagforeningsfrihed, du kan derfor frit vælge, hvilken fagforening du vil være medlem af. Du har som udgangspunkt nøjagtig de samme ansættelsesvilkår, uanset hvilken fagforening du er medlem af. 

Lønmodtagerne vælger Det Faglige Hus

Det Faglige Hus ligger i toppen blandt de fagforeninger og a-kasser, der har størst vækst, og vi hører til blandt lønmodtagernes foretrukne.

De fleste fagforeninger og a-kasser oplever tilbagegang - en del endda markant tilbagegang. Det gælder især for de fagforeninger og a-kasser under LO, der har priser, som er markant højere end i Det Faglige Hus.

Kontingent og priser

Danmarks største fagforening med a-kasse for alle

Det Faglige Hus havde et mål om at runde 100.000 medlemmer i 2014. Dette mål blev indfriet i oktober måned 2014. Vi har nu sat os et nyt mål; nemlig at blive Danmarks største fagforening med a-kasse. På kort sigt er det målet at runde 220.000 tilfredse medlemmer i 2025.

Målet er ambitiøst men realistisk, idet vi oplever en kraftig vækst, som både skyldes, at vi har en markant tilgang, og at store LO-forbund som fx HK og 3F oplever en ligeså markant tilbagegang.

Vi vil nå målsætningen ved at fortsætte vores arbejde med at sikre den størst mulige medlemstilfredshed, og sidst men ikke mindst vil vi også i fremtiden være både upolitiske og Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.

Derfor skal du vælge Det Faglige Hus

Myter om Det Faglige Hus

Der findes en række myter om Det Faglige Hus, som slet ikke har hold i virkeligheden. Se de 3 film, hvor vi endegyldigt afliver myterne

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7020 2064
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket