Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Ferieophold i Alanya

Ferieophold i Alanya
Få en uges ferieophold i Alanya i Tyrkiet. Opholdet gælder for op til 6 personer og kun udenfor højsæsonen, rejseudgifter er ikke inkluderet i opholdet. Waterfall Resort, som er tegnet af den anerkendte arkitekt Mustafa Kaya, er beliggende i Tosmur ca. 800 m fra strandpromenaden, 300 m fra den smukke DimCay flod og 5 km. fra Alanya.

Lejlighederne
Lejlighederne er 110 m2 inkl. balkoner og består af et soveværelse, et gæsteværelse, europæisk køkken med opvaskemaskine, en stue samt 2 badeværelser. Der er i lejligheden plads til 4 voksne samt 2 børn, sammenlagt 6 sovepladser fordelt med henholdsvis 2 i soveværelset, 2 i gæsteværelset og 2 i stuen. I soveværelset og i gæsteværelset er der senge, hvor der i stuen er 1 sovesofa, som kan slås ud. Der er ligeledes vaskemaskine.

Området
I Waterfall Resort er der 2 store swimmingpools med børnepool og en med vandrutchebane. I anlægget findes også tennisbane og minigolf, som kan benyttes mod en mindre betaling.

Området har noget at byde alle aldre; sikre badestrande med det internationale blå flag, en badevandstemperatur på over 25 grader og alle tænkelige vandsportsaktiviteter. Alanya er en velbevaret by fyldt med kultur og historiske fornemmelser som byder på spændende restauranter og utallige butikker og markeder, hvor der kan gøres en god handel. Er man til fred og ro og den uspolerede natur, er vandreture i bjergene en storslået oplevelse.

Der er mulighed for at tage bybus eller dolmus (tyrkisk bus) ind til centrum - prisen ligger på ca. 4 kr. pr. tur.

Vil du vide mere om Alanya så klik her.

Sådan får du din gave

Når du har fundet den gave, du gerne vil have, skal du afslutte din bestilling i vores gaveshop. Her skal du taste koden fra gavekortet, du har modtaget fra os.

Vær opmærksom på, at hvis du bruger dit gavekort til Nicehair og Smartbox, skal du afvente en ny kode i din postkasse på MIT detfagligehus.

Bestil din gave

Få hjælp

    OK