Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle

Vi tilbyder den billigste samlede løsning på fagforening og a-kasse for alle. Du kan blive medlem, uanset hvilket job du har.

Hos os er du garanteret de samme ydelser og den samme service, som du får i andre meget dyrere fagforeninger og a-kasser.

Dine ansættelsesvilkår fortsætter uændret, når du bliver medlem i Det Faglige Hus. Er du fx omfattet af en overenskomst, vil du fortsætte med at være det.

Du kan se vores fordelagtige priser og finde svar på alle dine øvrige spørgsmål ved at vælge blandt emnerne i menuen.

Derfor skal du vælge Det Faglige Hus

 

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7020 2064. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere