En lønsikring, der dækker helt op til 90%

Med lønsikring via Det Faglige Hus Forsikring er du tryg, fordi du kan bevare helt op til 90% af din indtægt, hvis du bliver ledig og endnu ikke er nået folkepensionsalderen. 

Beregn din pris på lønsikring.

Kontakt os

Få et godt tilbud på dine forsikringer, på tlf. 7340 4145, eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig.

Kan du klare dig for en løn på 19.000 kr?

Mange må ændre deres liv radikalt, hvis de mister jobbet, for dagpengene fra a-kassen rækker ikke til udgifterne. Selvom du fx har ret til den højeste dagpengesats, får du ikke meget mere end 19.000 kr. om måneden før skat i dagpenge.

Tegner du en lønsikring, hos Det Faglige Hus Forsikring kan du undgå at komme i en økonomisk presset situation, hvis du bliver ledig. For at kunne tegne en lønsikring skal du være under 59 år og medlem af Det Faglige Hus A-kasse. 

Du kan tegne en lønsikring, indtil du fylder 59 år. Ordningen stopper først, når du når folkepensionsalderen. 

Hvad koster det?

marts_Lønsikring_ex_kontor_473x707.png
marts_Lønsikring_ex_renovationsmeda_473x707.png

Beregn

En lønsikring, der dækker helt op til 90%

Vores lønsikring sikrer dig helt op til 90% af din løn, når du er ledig. Andre ordninger tilbyder typisk kun en dækning op til 80-85%.

Dækker også når du er syg

Hertil kommer, at forsikringen også dækker ved visse sygdomme, når du fratræder dit job. Andre lønsikringer tilbyder typisk ikke dækning ved sygdom.

Dækning tilpasset dine behov

Lønsikring via Det Faglige Hus Forsikring er en attraktiv ordning, hvor du kan opnå en rigtig god dækning. Du har mulighed for selv at skrue op og ned for prisen, ved selv at bestemme, hvornår udbetalingen skal starte, og hvor længe den skal vare.

Se betingelser for lønsikring.

Er en lønsikring altid en god idé?

En lønsikring kan kun betale sig, hvis du tjener mere end 25.000 kr. Det skyldes, at det er begrænset, hvor meget ekstra du vil kunne få udover dine dagpenge, hvis din månedsløn er under 25.000 kr.

Kvalifikationsperiode

Når du tegner en lønsikring, er kvalifikationsperioden 9 måneder. Det vil sige, at det er et krav, at du har arbejdet i minimum 9 måneder som lønmodtager, før du kan få udbetalt din lønsikring.

Følger min lønsikring med, når jeg skifter fagforening?

I Det Faglige Hus kan du tegne en fordelagtig lønsikring, der dækker helt op til 90 % af din løn. Hvis du i forbindelse med indmeldelsen oplyser, at du ønsker at få en lønsikring i Det faglige Hus, sørger vi for, at du bliver kontaktet af Det Faglige Hus Forsikring, som både kan tilbyde dig en lønsikring og et tilbud på dine øvrige forsikringer.

Bliv medlem og spar mange penge

For at tegne en lønsikring skal du være medlem i Det Faglige Hus. Du kan ikke få en lønsikring uden a-kasse. Som medlem sparer du ikke kun penge på forsikringer, du sparer også mange penge på din fagforening og a-kasse. Det er nemt og hurtigt at blive medlem

Se betingelser og faktaark

 

Beregn din pris på lønsikring

Her kan du beregne din pris på lønsikring. I beregningen forudsætter vi, at du er medlem af a-kassen i Det Faglige Hus på fuldtid.

?
?
?
Tak for dit ønske om at købe lønsikring. Lønsikringen skal godkendes af forsikringsselskabet, før den kan træde i kraft. Vi kontakter dig hurtigst om dit ønske kan imødekommes.