Få en lønsikring, som dækker helt op til 90%

Med en lønsikring via Det Faglige Hus Forsikring er du godt sikret. Den giver dig mulighed for, at du kan bevare helt op til 90% af din indtægt, hvis du bliver ufrivilligt ledig og endnu ikke har nået folkepensionsalderen. 

Beregn din pris på lønsikring.

Få et tilbud på dine forsikring

Kontakt os på tlf. 7340 4149 eller udfyld kontaktformularen og få et forsikringstjek.

Kan du klare dig for en løn på omkring 19.000 kr?

Mange må ændre deres liv radikalt, hvis de mister jobbet, for dagpengene fra a-kassen rækker ikke til udgifterne. Selvom du fx har ret til den højeste dagpengesats, får du ikke meget mere end 19.000 kr. om måneden før skat i dagpenge.

Tegner du en lønsikring, hos Det Faglige Hus Forsikring kan du undgå at komme i en økonomisk presset situation, hvis du bliver ledig. For at tegne en lønsikring skal du være medlem af Det Faglige Hus - A-kasse. 

Ordningen stopper først, når du når folkepensionsalderen. 

En lønsikring, der dækker helt op til 90%

Lønsikring kan tegnes som et supplement til a-kasseydelsen, som supplerer op til maksimalt 90% af arbejdsfortjenesten (løn fratrukket arbejdsmarkedsbidrag), hvis du bliver ufrivilligt ledig.

Hvad koster det?

Lønsikring_ex_kontor-05.pngLønsikring_ex_renovation-06.png

Beregn din pris nederst på siden.

Dækker også når du er syg

Lønsikringen dækker, ved visse sygdomme, også uarbejdsdygtighed, som medfører ledighed. Du har dermed også dækning under ledigheden, selvom du er uarbejdsdygtig/syg. Andre lønsikringer tilbyder typisk ikke dækning ved sygdom. 

Dækning tilpasset dine behov

Lønsikring via Det Faglige Hus Forsikring er en attraktiv ordning, hvor du kan opnå en rigtig god dækning og føle dig fuldstændig tryg. Du har mulighed for selv at skrue op og ned på prisen ved selv at bestemme, hvornår udbetalingen skal starte, hvor længe udbetalingsperioden skal vare, og hvor høj dækningssummen skal være.

Er en lønsikring altid en god idé?

En lønsikring kan kun betale sig, hvis du tjener mere end 25.000 kr. Det skyldes, at det er begrænset, hvor meget ekstra du vil kunne få udover dine dagpenge, hvis din månedsløn er under 25.000 kr.

Kvalifikationsperiode

Når du tegner en lønsikring, er kvalifikationsperioden 6 måneder. Det vil sige, at du efter at have tegnet lønsikring skal have været i fast arbejde som lønmodtager i minimum 6 måneder, før du kan få udbetalt fra din lønsikring.

Følger min lønsikring med, når jeg skifter fagforening?

Lønsikring følger ikke automatisk med, når du skifter fagforening, men hvis du i forbindelse med indmeldelsen i Det Faglige Hus ønsker at få tilbud på lønsikring og dine øvrige private forsikringer, sørger vi for, at du bliver kontaktet af Det Faglige Hus Forsikring.

Bliv medlem og spar mange penge

For at tegne en lønsikring skal du være medlem i Det Faglige Hus. Du kan ikke få en lønsikring uden a-kasse. Som medlem sparer du ikke kun penge på forsikringer, du sparer også mange penge på din fagforening og a-kasse. Det er nemt og hurtigt at blive medlem

Se betingelser og faktaark

 

Beregn din pris på lønsikring

For at du kan få en lønsikring, skal du have en månedsløn på mindst 25.000 kr., være fastansat med mindst 16 timer om ugen og være forsikret på fuldtid i a-kassen i Det Faglige Hus.

?
?
?
Tak for dit ønske om at købe lønsikring. Lønsikringen skal godkendes af forsikringsselskabet, før den kan træde i kraft. Vi kontakter dig hurtigst om dit ønske kan imødekommes.