Rabat og fordele på parfume og personlig pleje

Danmarks største online udvalg af parfume, skønhed og pleje til ham og hende. Hos Billigparfume.dk gør de alt for at yde dig den bedste service til de billigste priser. Deres produkter er alle velkendte mærker og alle parfumer er naturligvis ægte.

De har ligeledes et bredt udvalg indenfor makeup, hudplejeprodukter, kosttilskud, økologi, hårprodukter m.m. og der arbejdes hele tiden på at forbedre og udvide sortimentet. Som medlem i Det Faglige Hus tilbyder Billigparfume.dk dig ekstra rabat på de i forvejen billige priser.

Rabatordning

  • Varekøb på varer med værdi fra 199 til 699 kr. udløser en rabat på 7% 
  • Udvalgte tilbud, kun til medlemmer, hvor du kan opnå besparelser på op til 70%
  • På alle varer over 800 kr. er rabatten allerede fratrukket priserne i shoppen.
  • Rabatten gælder på alle typer af produkter fx makeup, hudpleje, deodoranter, aftershave, barbering, hårprodukter, kosttilskud, m.m. 

Bestilling

For at gøre brug af rabatordningen, skal du bestille en unik rabatkode ved BilligParfume.dk. Du kan bestille din rabatkode her

Har du spørgsmål eller problemer med bestilling af din rabatkode, skal du kontakte BilligParfume.dks kundeservice på e-mail kundeservice@billigparfume.dk eller tlf. 7028 7027.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatkoder, tilbud eller fragt.

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

 

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.