Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

BilligParfume.dk

Alle de kendte mærker - bare meget billigere

Danmarks største online udvalg af dufte til ham og hende. Hos Billigparfume.dk gør de alt for at yde dig den bedste service til de billigste priser. Deres produkter er alle velkendte mærker og alle parfumer er naturligvis ægte.

De har ligeledes et bredt udvalg indenfor makeup, hudplejeprodukter, kosttilskud, økologi, hårprodukter m.m. og der arbejdes hele tiden på at forbedre og udvide sortimentet. Som medlem i Det Faglige Hus tilbyder Billigparfume.dk dig ekstra rabat på de i forvejen billige priser.

Rabatordning

Varekøb på varer med værdi fra 1 til 699 kr. udløser en rabat på 7%.
Udvalgte tilbud, kun til medlemmer i Det Faglige Hus, hvor du kan opnå besparelser på op til 70%

På alle varer over 800 kr. er rabatten allerede fratrukket vores priser i shoppen.

Rabatten gælder på alle typer af produkter fx makeup, hudpleje, deodoranter, aftershave, barbering, hårprodukter, kosttilskud, m.m. 

Bestilling

Sådan gør du brug af tilbuddet:

Step 1

Inden du besøger shoppen skal du være opmærksom på, at tilbuddene og rabatterne, der tilbydes medlemmer i Det Faglige Hus, først kan ses når du har oprettet dig som kunde her.

Step 2

Herefter kan du gå på opdagelse i webshoppen. For at benytte rabatten SKAL du benytte det direkte link her og sørge for at du ikke nu eller tidligere, er kommet til shoppen via andre links.

Step 3

I feltet "evt. firmanavn" skal du huske at skrive Det Faglige Hus. Når du har oprettet dig som kunde modtager du en velkomstmail med information om dine rabatter og specielle Det Faglige Hus tilbud. Du kan herefter se tilbuddene her (bemærk at linket først virker, når du har oprettet dig som kunde og modtaget din velkomstmail).

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatkoder, tilbud eller fragt.

Få hjælp

    OK