Få 15% rabat på takeaway fra Guldægget - Café & Bakery

Når du handler hos Guldægget – Café og Bakery, så får du 15% rabat på takeaway. Rabatten gælder på egne produkter i både Café Guldægget og Guldægget Bakery.

Café Guldægget – den ekstra oplevelse

Med et besøg på Café Guldægget, er du sikker på friskbrygget kaffe og te til et lækkert udvalg af morgenmad, brunch, salater, sandwichens og kage. Det hele bliver håndlavet på eget bageri og serveret i hyggelige omgivelser

Guldægget Bakery – hvor det gode håndværk er i centrum

Kagen skal være en lille hverdagsforkælelse, derfor er Guldæggets kager fremstillet af de bedste råvarer, hvor kvaliteten går forud for fedtprocenten.

Når det kommer til brød, er der fokus på det gode håndværk. Alle brød bliver slået op i hånden og bagt i stenovn, for at opnå bedre krumme og sprød skorpe. Hævningen er et kapitel for sig og kan vare op til 48 timer. Der er ingen genveje, hvis man vil opnå et godt kvalitetsprodukt.

Her finder du Guldægget

Guldægget – Café og Bakery holder til 4 steder i Esbjerg. Du finder mere info om åbningstider på cafeguldægget.dk.

  • Torvegade 16, 6700 Esbjerg
  • Kongensgade 102, 6700 Esbjerg
  • Strandby Kirkevej 118, 6705 Esbjerg Ø.
  • Bytoften 20, 6710 Esbjerg V.

Bestilling

For at gøre brug af dette tilbud, skal du blot fremvise dit medlemsbevis, når du handler i Guldægget - Café & Bakery. Du finder medlemsbeviset i MIT detfagligehus

Husk at du skal være medlem i Det Faglige Hus for at gøre brug af tilbuddet.

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

 

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.