Spar 20% på reparation af din iPhone eller iPad

Hvis du har problemer med din iPhone eller iPad kan, du får dem repareret hos iPhoneRepair.dk og få 20% rabat på deres normalpriser.  

Bedste kvalitet og garanti 

Hos iPhoneRepair.dk får du 6 måneders garanti på alle reparationer. De benytter kun reservedele af høj kvalitet. Uanset om din telefon trænger til nyt batteri, knappen til lydstyrken er gået i stykker eller højttaleren skratter, så er der hjælp at hente 

Se priser på de forskellige typer af reparationer.   

Rabatten på 20% gælder ikke ved udskiftning af skærm eller på i forvejen nedsatte produkter. 

Bestilling

Når du henvender dig til iPhoneRepair.dk, skal du fortælle at du er medlem i Det Faglige Hus, herefter fratrækkes rabatten på 20%

Du kan enten gå direkte ind i butikken på Nørrebrogade 108, 6700 Esbjerg eller sende en mail til kontakt@iphonerepair.dk, hvor du fortæller, hvilket problem du har med din telefon eller tablet samt, at du vil gøre brug af rabataftalen med Det Faglige Hus. Herefter sender iPhoneRepair.dk dig et pakkelabel, som du kan printe ud og bruge til at sende din iPhone eller iPad til iPhoneRepair.dk.

Du betaler kun for fragt når, du skal have din iPhone eller iPad retur efter reparation. 

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

 

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.