Få 2 års gratis abonnement

Med vores rabataftale med Norlys får du 2 års gratis abonnement på din elregning, hvis du skifter til FlexEl hos Norlys. De første to år, hvor du helt slipper for at betale for abonnement, har en samlet værdi af 696 kr.

FlexEl - en elaftale med variable timepriser
Med FlexEl kan du udnytte de variable timepriser og få en lavere elregning ved at flytte noget af dit forbrug til de billigere timer. Du kan følge de aktuelle timepriser i Norlys Energi-appen, hvor du også har adgang til en prognose på timepriserne for de kommende 7 dage.

Månedsregning - helt enkelt
Hos Norlys får du en regning hver måned, hvor du betaler bagud for det seneste måneds forbrug. På den måde får du en simpel og overskuelig regning, hvor du kun betaler for det strøm, du har brugt.

Personlig kundeservice og rådgivning
Du kan altid få hjælp og rådgivning fra vores dygtige og erfarne kundeservicemedarbejdere. Du kan kontakte os på lige præcis den måde, der passer dig - du kan nemlig både ringe, maile eller chatte.

Fordele og rabatter
Som elkunde hos Norlys får du automatisk adgang til en række fordele. Du får bl.a. rabat på ladeløsninger, rabat på forsikringer og adgang til dit eget selvbetjeningsunivers (Mit Norlys), hvor du kan få overblik over dit forbrug, se dine regninger m.m.

 

 


Bemærk, at rabatten er betinget af, at Norlys ikke allerede leverer strøm til dig på adressen. De første 24 måneder vil du modtage en rabat på 29 kr. pr. måned på dit abonnement. Du slipper altså helt for at betale abonnement de første 2 år. Hvis du i rabatperioden vælger at skifte til en anden elaftale, eller opsiger elaftalen, så udbetales ubrugt rabat ikke.

Bestilling

Bestil din elaftale med rabat her

Vær opmærksom på, at tilbuddet kun gælder for dig, der er medlem i Det Faglige Hus. Er du ikke allerede medlem, kan du nemt blive det her.

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.