Få et gavekort på 200 kr. når du modtager et tilbud fra Skjern Bank

Book et møde med Skjern Bank og få et gavekort på 200 kr. til GoGift.dk, når du får et tilbud. Du får gavekortet uanset, om du vælger at blive kunde eller ej, og gavekortet kan bruges på alt fra Jysk, H&M, Elgiganten, Magasin, Bilka, Bauhaus og meget mere.

I Skjern Bank får du personlig rådgivning – og lige lidt ekstra…

Overvejer du at skifte bank, så start med et tilbud fra Skjern Bank. Udover at du får et gavekort på 200 kr. til GoGift i hånden, så får du også en bank, der sætter dig og din økonomi i centrum. Du kan blive kunde i Skjern Bank uanset, hvor i landet du bor.

Du får lidt ekstra og mere til

I Skjern bank får du:

  • din egen personlige rådgiver, som altid svarer personligt på mails og telefon.
  • eksperter indenfor bolig, investering, pension, formuerådgivning, der altid er klar med hjælp og ekspertviden til dig. 
  • korte beslutningsveje, som er ensbetydende med et hurtigt svar til gavn og glæde for dig.
  • nøgleværdier som kundefokus, ordentlighed, nærvær og handlekraft, der er altafgørende i deres tilgang til dig som kunde.
  • en bank der bakker op lokalt, der hvor du bor – over 400 foreninger/klubber får glæde af samarbejdet.

Måske virker det som en selvfølge – men i Skjern Bank formår de at gøre det! Du får individuel rådgivning, der passer lige præcis til dig ud fra et personligt kendskab kunde og rådgiver imellem.

Det betyder også, at du lige får lidt ekstra, udover det du forventer af en bank – det gør du, fordi de kender dig, og du kender dem. Sådan skal det bare være, når du er kunde hos Skjern Bank.

 

 

Book et møde

Book dit møde med Skjern Bank.

Husk at bruge koden DFH2021. 

Du får gavekortet til GoGift samtidig med, at Skjern Bank sender tilbuddet til dig. 

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

 

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.