Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Cirkus Arena - Spar 35 kr. på billetten

Cirkus Arena får i 2017 uventet besøg. For lige som cirkusdirektøren Benny Berdino skal til at begynde forestillingen og åbne sin store eventyrbog, kommer Motor Mille forbi med et stort ønske om at overtage fortællingen. Og hun får lov. 

Oplev historien om det magiske cirkusunivers, som kun finder sted i manegen under den røde og gule teltdug. En manege hvor artister fra hele verden drømmer om at optræde - men kun de allerdygtigste får lov.

Om Motor Mille holder sig til eventyret, eller om hun lader fantasien løbe af med sig, må du vente og se. Men det kan afsløres, at du kommer til at opleve artister i verdensklasse, åndeløs spænding og forrygende komik, der vil imponere alle børn og voksne, som er klar på eventyr. Glæd dig til en stor oplevelse for hele familien. 

Motor Mille styrer løjerne i cirkusmanegen fra den 23. marts til den 31. maj 2017.
Fra den 1. juni til den 10. august giver hun eventyrbogen videre til hele Danmarks Bubber.

Som medlem i Det Faglige Hus får du 35 kr. i rabat pr. billet.

Se det fulde program og hvornår Cirkus Arena er i en by i nærheden af dig. 

Sådan opnår du rabatten på 35 kr. pr. billet

Print og udfyld denne kupon og medbring den til billetlugen ved Cirkus Arena, så får du 35 kr. i rabat pr. billet.

Husk at forudreservere dine billetter på tlf. 4030 0102.

Rabatten gælder for op til 6 billetter pr. kupon i priskategorien 170-360 kr. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud.

Læs mere om Cirkus Arena, turnéplan, artister m.m.

Få hjælp

    OK