Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vil du arbejde som vikar?

Er du på udkig efter et job, vil vi anbefale, at du bliver vikar hos FairVikar, der er et nyt onlinebaseret vikarbureau, som Det Faglige Hus står bag.

Et vikarjob kan være vejen til dit drømmejob, fordi du står først i jobkøen, når virksomheden fastansætter. Derudover bliver du en del af et netværk på en arbejdsplads, hvilket kan føre til spændende jobmuligheder.

FairVikar passer godt på dig som vikar og lægger vægt på altid at skabe det bedste match mellem virksomhed og vikar.

Nemt at komme i job med FairVikar

  1. Bestem selv, hvornår du vil arbejde, og hvilke fagområder du vil arbejde med. Du styrer selv din rådighedskalender på FairVikars webportal.

  2. Få overenskomstmæssigt løn. Du er ansat og lønnet af FairVikar, som er medlem af Dansk Erhverv, hvilket er din garanti for en tryg ansættelse.

  3. Bliv del af et netværk på en arbejdsplads, som kan føre til spændende jobmuligheder.

  4. Stå først i jobkøen, når virksomheden fastansætter. Virksomheder kan undgå at betale gebyr for at fastansætte en vikar fra FairVikar, hvilket ellers er normalt hos andre vikarbureauer.

  5. Bliv fastansat via ”Try & Hire”. Mange virksomheder ansætter vikarer med henblik på en efterfølgende fastansættelse.

Sådan bliver du tilmeldt som vikar

Opret en profil på fairvikar.dk

Kontakt til FairVikar

Åbningstider og kontaktmuligheder

For virksomheder

Har du eller nogen, du kender, en virksomhed, kan I registrere jer som kunder på FairVikars web-portal.

Bliv oprettet som kunde hos FairVikar

Det er nemt og hurtigt for virksomhederne at bruge FairVikar, som er tilgængelig 24 timer i døgnet. Er du fx lagerchef, kan du i princippet sidde hjemme i sofaen en lørdag aften kl. 23 og bestille vikarer til mandag morgen.

Det er muligt at sortere på fx fagområde, geografi eller periode for vikariatet m.m. Du kan derefter vælge én eller flere vikarer, som du ønsker at sende jobtilbud til, eller som du ønsker at møde til en samtale.

Tryghed i jobbet som vikar

Når du arbejder som vikar, er du garanteret tryghed i ansættelsen. Du er omfattet af den overenskomst, som gælder i virksomheden. Gælder der ikke en overenskomst, er du omfattet af vikarloven.

Er du medlem i Det Faglige Hus, hjælper vi dig med at sikre dig dine rettigheder, hvad enten du arbejder som vikar eller i et fast job.

Dine rettigheder som vikar.