Hvad får du for 0 kr.?

Gratis fagforening

Vi hjælper dig med faglig og juridisk hjælp, hvis du har problemer med forhold, der direkte relaterer til din uddannelse. Du kan også gøre brug af vores hjælp i forhold til dit fritidsjob, hvis det ikke overstiger 10 timer om ugen i gennemsnit.

Læs mere om gratis medlemskab af fagforeningen.

Gratis a-kasse

I nogle situationer kan du få gratis medlemskab af a-kassen, mens du er under uddannelse. Det kan være en god ide at melde sig ind, fordi du også hurtigere vil få ret til dagpenge.

Læs mere om medlemskab af a-kassen under uddannelse.

Læs mere om pris på fagforening og a-kasse.

Gode forsikringer

Via Fagforsikring kan du tegne alle dine forsikringer og få lav selvrisiko. HUSK - at du kun er indboforsikret via dine forældre til maks 21 år.

Læs mere om gode forsikringer

Heltidsulykkesforsikring

Du kan tegne en billig heltidsulykkesforsikring, når du er under uddannelse.

Læs mere om vores heltidsulykkesforsikring

Ferietilbud

Vi lejer ferieboliger ud både i Danmark og Tyrkiet til medlemsvenlige priser. Se alle vores spændende ferietilbud.

Lang åbningstid

Vi er her for dig. Du kan træffe os hver dag på telefonerne, hvor vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00 - 18.00, fredag til kl. 16.00.

Landsdækkende service

Vi har kontorer over hele landet. Du finder os i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, København og Hillerød.

Når du er færdiguddannet

Når du er færdig med din uddannelse, begynder du at betale kontingent til fagforeningen og evt. også a-kassen, hvis du har haft gratis kontingent her. Hvis du ikke har været medlem af a-kassen under uddannelsen, kontakter vi dig og sørger for, at du bliver optaget, så du hurtigst muligt kan blive dagpengeberettiget.

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle, så du er sikker på, at du betaler mindst mulig i kontingent, når du har afsluttet din uddannelse. De lave priser er vel at mærke uden, at vi går på kompromis med kvaliteten i vores medlemsservice. Du er fuldt ud dækket lige så godt som i andre dyrere fagforeninger og a-kasser.

Læs mere herom under Priser.

Billetter til sport

Det Faglige Hus er sponsor i en række sportsklubber rundt omkring i landet. Du har hver måned mulighed for at vinde billetter til deres kampe. Læs mere om sportstilbud.

Tilbudsshoppen

Få rabat på fx parfumer, cykler, rejser, hotelophold, tøj, briller, mobilabonnement, sportstøj, kropspleje, bil-tilbehør, smykker, ure. - Og meget mere. Der kommer hele tiden nye tilbud.

Gå til Tilbudsshoppen.

Nyhedsbreve

Vi sender nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke

Konkurrencer

Du vil løbende kunne deltage i konkurrencer om billetter til koncerter, rejser m.m.

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring til os på
Vores telefoner er lukket
Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Bliv ringet op af en medarbejder
Du bestemmer selv, hvornår vi skal kontakte dig.
Bliv ringet op
Andre henvendelser
Er du myndighed, samarbejdspartner eller ikke medlem, kan du sende en mail via sikker e-mail.