Få 20% rabat på billetter til BonBon-Land

Tilbuddet gælder i perioden fra den 27. april - 20. oktober 2024.

Den sjove og grønne forlystelsespark byder som altid på masser af forlystelser til børn i alle aldre. Til de mindste er Leofarterne med flere nye biler, Ormen og Sprutten, mens de modige voksne og større børn kan prøve Danmarks vildeste Svend Svingarm, Hankatten eller Vildsvinet.

På de grønne arealer kan I slå jer ned og holde en pause ved de mange bord-bænke sæt, eller I kan besøge BonBon-Lands spisesteder eller måske Isslottet. Slottet frister blandt andet med slushice, klassisk softice eller den nye vilde is; ”Vildsvinet”. Eller hele familien kan prøve nordens længste raftingbane sammen.

I BonBon-Land er alle kørende forlystelser gratis, når du først har betalt entreen. Børn under 90 cm er som altid gratis.

Velkommen til en skøn og sjov sommer i BonBon-land!

Spar op til 20% på entrebilletter

Når du er medlem i Det Faglige Hus, kan du købe entrebilletter med ekstra rabat.

Spar 20%
Normalpris: 259 kr.
Fordelspris: 207,20 kr.*

*Få hele 20% rabat på den aktuelle dagspris på billetter (op til 5 personer). Gælder på billettyperne Normal, Senior og Handicap. Du skal købe billetterne til en fastsat dag online ved brug af rabatkoden, som du får, når du køber din billet ved linket til billetsalget.

Rabatprisen udregnes ved at tage udgangspunkt i entréprisen på den pågældende dag - herfra fratrækkes rabatten. Der gives ingen rabat på i forvejen nedsatte priser. Rabatterne kan nemlig ikke kombineres. Rabatten kan kun benyttes online og gælder ikke på i forvejen købte billetter.

Husk; det er vigtigt, at du indtaster rabatkoden under bestillingen af billetterne, rabatten gives nemlig ikke med tilbagevirkende kraft.

Se åbningstider og adresse på BonBon-lands hjemmeside.

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Følg denne guide på billetsalgets hjemmeside: Klik på den blå købeknap. Indtast dit navn og e-mail, klik på "send" og se rabatkoden. Kopier med fordel rabatkoden, og klik på linket ”www.bonbonland.dk”. Indtast herefter antal billetter, dato og indsæt rabatkoden.

Billetterne kan kun købes med 20% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 20% i billetsalget hos BonBon-Land. Rabatten gælder ikke på køb af sæsonkort. 

Vær opmærksom på, at BonBon-Land har varierende priser alt efter, hvilken dag du ønsker at besøge BonBon-Land samt, hvornår du køber din billet. Rabatten fratrækkes først, når du har indtastet den rabatkode, du modtager. Bemærk også, at BonBon-Land giver dig bonuspoints, som overføres til en konto hos BonBon-Land og ikke hos Det Faglige Hus.*  

*Børn under 90 cm får gratis entré. 

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

 

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.