Få 10% rabat til Knuthenborg Safaripark

En oplevelse vildere! Tag hele familien med på safari i Knuthenborg Safaripark med mere end 500 fritgående, vilde dyr. Oplev bl.a. de afrikanske løver fra Ukraine, de fire pensionerede cirkuselefanter i Europas største elefantanlæg og Evolutionsmuseet med unikke og ægte skeletter af dinosaurer og fortidsdyr.

I Knuthenborg, som er Nordeuropas største safaripark, sætter dyrene tempoet, når de går frit rundt på de store arealer. Her er plads til at blive forbløffet af dyrenes storhed, når du kommer tæt på bl.a. næsehorn, tigre, løver, antiloper, giraffer, elefanter, ulve, shetlandsponyer, kameler og meget mere.

I Limpopoland, der er et kæmpe stort forlystelsesparadis midt i parken, er der plads til timevis af sjov og masser af sus i maven, når rutsjebanerne ræser.

I kan også møde fortidens giganter i Dinosaurskoven, der ligger i den smukke sequoia-skov. Dyrenes bevægelser og lyde er ekstremt livagtige. Eller nyd lokal og bæredygtig mad med den smukkeste udsigt over Savannen.


Få 10% rabat på billetter

Rabatten gælder på datobestemte billetter til besøg i perioderne:
Den 23. marts - 28. juni 2024 & den 12. august - 20. oktober 2024

Entrebilletter - Datobestemte - Spar 10%:

Normalpris voksenbillet fra: 169 kr.*
Fordelspris voksenbillet fra: 152,10 kr.*

Normalpris børnebillet (3-11 år) fra: 99 kr.*
Fordelspris børnebillet (3-11 år) fra: 89,10 kr.*

*Indeholder entré til hele KNUTHENBORG SAFARIPARK dvs. også LIMPOPOLAND, Evolutionsmuseet og Dinosaurskoven. Billetter refunderes ikke. Børn under 3 år har altid gratis entré. Priserne ændres efter sæson. Det er til enhver tid den pågældende normalpris på købssiden der er gældende.

 

Se priser og mere info om Knuthenborg Safaripark

 

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Billetterne kan kun købes med 10% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 10% i billetsalget hos Knuthenborg Safaripark.


Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.


Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.