Få 20% rabat hos Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Se de verdensberømte vikingeskibe og oplev museumshavnen med vikingeskibe og nordiske træbåde!

For 1000 år siden sejlede vikingerne langs Europas kyster, op ad floder og over det åbne hav i hele det nordatlantiske område. Skibe er essensen af vikingetiden. Med dem blev de skandinaviske lande skabt.

På Vikingeskibsmuseet i Roskilde kan du opleve de fem originale vikingeskibe, med fjorden som levende bagtæppe. Skibene blev udgravet i Roskilde Fjord i 1962.

Museet ligger smukt ned til Roskilde Fjord og består af Vikingeskibshallen, museumsøen med bådeværft, værksteder og Café Knarr, der serverer Ny Nordisk Vikingemad, samt museumshavnen med vikingeskibe og nordiske træbåde.

Museet fortæller historien om, hvordan vikingerne ændrede verden med deres skibe. Oplev spændende formidling i tekst og billeder kombineret med lys, lyd, digitale installationer, aktiviteter og kunstneriske udtryk for at gøre den maritime historie levende, for store som små. Her får du historie, kultur og natur i rigelige mængder.

Spar op til 20%

Højsæson (den 1. maj – den 20. oktober)
Voksen - rabatpris 130 kr.* (normalpris 160 kr.)

Lavsæson (den 1. januar - den 30. april samt den 21. oktober - den 30. december)
Voksen - rabatpris 100 kr.* (normalpris 125 kr.)

Børn og unge under 18 år er gratis.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Åbningstider og mere info

Læs mere om Vikingeskibsmuseet.

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Billetterne kan kun købes med 20% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 20% i billetsalget hos Vikingeskibsmuseet.

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.