Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Danglas Autoglasservice

Danglas Autoglasservice.dk er Danmarks stærkeste autoglaskæde med over 130 værksteder fordelt over hele landet. Dette gør at hjælpen altid er nær, så du er hurtig videre!

Danglas stiller diagnosen og tilbyder dig 20% rabat på vejledende priser. Dette gælder både på reparation af stenslag, samt udskiftning af ruder. Danglas hjælper dig også med side- og bagruder.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

 

Sådan bestiller du

Ring på tlf. 8020 0020 eller gå ind www.danglas.dk for booking ved nærmeste værksted. Husk at oplyse om, at du er medlem i Det Faglige Hus. Du kan blive bedt om at fremvise dokumentation for dit medlemskab fx ved kopi af seneste kontingentopkrævning.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter

Få hjælp

OK