Ferieophold i Flovt Strand

Miniophold - Book fra 3 dage

Du kan også selv bestemme antal dage for dit ophold og fx tage på miniferie. Du skal dog mindst booke 3 dage, og du kan maks. booke 14 dage.

I højsæsonen kan du stadig kun booke ugeophold (lørdag til lørdag). Højsæsonen er uge 7, uge 23 til og med uge 34 samt uge 42.

Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Fakta

To moderne sommerhuse ved det populære Flovt Strand øst for Haderslev. Huset ligger i naturskønt område med kort afstand til børnevenlig badestrand og indkøb indenfor cykelafstand.  

 • Antal personer: 6(8)*
 • Størrelse: 80 m2
 • 3 soverum
 • 1 badeværelse
 • Gratis wifi
 • Linned: Skal medbringes
 • Husdyr: Ikke tilladt**
 • Rygning: Ikke tilladt
 • Afstand til indkøb: 4 km
 • Afstand til vand: 400 m
 • Opvaske- og vaskemaskine
 • TV med bl.a. TV2 og DR
 • Kulgrill
 • Højstol
 • Udekøkken i nr. 27
 • Udendørs bruser i nr. 27

Adresse: Chr. Jacobsensvej, 6100 Haderslev

*hems/alkove er bedst egnet til 2 børn.

** Det er tilladt at medbringe 1 hund i ferieboligen Chr. Jacobsens Vej 17. Vi opkræver 375 kr. ekstra for rengøring, hvis man har hund med. 

Book her

Vi har to feriehuse ved Flovt Strand. Antal og fordeling af sovepladser er  ens i begge huse, dog varierer farver og indretning lidt i hvert hus, ligesom beliggenheden også varierer.

Chr. Jacobsens Vej 17, 6100 Haderslev

Chr. Jacobsens Vej 27, 6100 Haderslev

Info om Flovt Strand i Sydøstjylland

Med et feriehus ved Flovt Strand, befinder du dig i de skønneste naturområder, der er ideelle for din familieferie. Fra feriehuset er der kun få hundrede meter ned til den børnevenlige sandstrand, som ligger lige ud til Lillebælt, og som egner sig specielt godt til windsurfing og dykning.

Ved Flovt Strand finder du natur med søer, enge og skove så langt øjet rækker. Det er de perfekte omgivelser at gå, løbe eller cykle i, så pak picnickurven og lad den sønderjyske natur drage dig ind i et helt fantastisk landskab. Et helt specielt syn er Bankel Nor, en smuk strandsø der blev dannet af den tidligere havbugt. 

Lidt nord for Flovt Strand ligger den lille ø Årø kun 1,5 kilometer ud fra den østjyske kyst. Så kør 10 minutter til Årøsund, hvor færgen til Årø sejler cirka hver time. På Årø finder du en helt fantastisk natur, som de lokale indbyggere passer og plejer til perfektion. På øen finder du også hyggelige lokale spisesteder, optegnede vandre- og cykelruter og anlagte naturlegepladser.

En sjov og hyggelige aktivitet er Årø Parkgolf, udendørsaktiviteten er en blanding af golf og minigolf, hvor du bruger den samme kølle hele banen igennem. På dit besøg vil du blive guidet igennem 9 udfordrende huller i et smukt grønt skovområde.

Årø huser også sin helt egen vinproduktion, hvor du kan komme på besøg og få en rundvisning på vingården og dens tilhørende vinranker. Her får du lov til at smage på de forskellige slags vine, som vingården selv producerer. 

Skal du have købt ind, så er det nærmeste supermarked Spar i Øsby, kun 10 minutters kørsel væk fra Flovt Strand. Hvis du søger en lidt større by, så tag til Haderslev kun 15 kilometer fra feriehuset, her er der gode shoppingmuligheder samt flere spændende seværdigheder. 

Se mere info om ferie i Sønderjylland og Haderslev

Det Faglige Hus' ferieboliger

Som medlem kan du leje Det Faglige Hus' feriehuse til en fordelagtig pris.

Vi har feriehuse i Skagen, Greenaa, Haderslev, Ærø og Marielyst på Falster. Alle huse ligger i naturskønne omgivelser, og du får dem altid til en fornuftig pris.

Se mere om husene her og se hvornår de er ledige.

Husk, at du skal være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus eller Foreningen Danske Selvstændige for at kunne leje et af vores feriehuse.

Sådan booker du et feriehus

1. Når du klikker på "Book"-knappen ved et feriehus skal du logge ind med MitID via MIT detfagligehus. Det er desværre ikke muligt at logge ind med NemID.

2. Når du logger ind, tjekker vi om du er medlem af fagforeningen og viderestiller dig til det feriehus du valgte.

3. Hvis det er første gang du logger ind, opretter vi dig i vores system til booking af feriehuse. Dit brugernavn bliver dit medlemsnr. som du kan finde i MIT detfagligehus under profil.

4. Når du er logget ind kan du se ledige uger for det aktuelle hus og booke din ferie.

Se feriehusene her