Ferieophold i Skagen

Lækkert sommerhus i det attraktive område ved Skagen Nordstrand med det specielle lys over Skagen. Huset er meget smukt og stilfuldt indrettet med fokus på kvalitet. Husets beliggenhed er ganske unik med smukt kig til både hav og by. Kombineret stue/køkken på 2. sal, 2 soveværelser med dobbeltseng, 2 soveværelser med enkeltseng. 

Fakta

 • Antal personer: 6
 • Størrelse: 168 m2
 • 2 badeværelser
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Gratis wifi
 • Linned: Skal medbringes eller kan lejes til 100 kr. pr. pakke hos Nordboferie på tlf. 2711 4007 eller info@mf-service.dk
 • Husdyr: Ikke tilladt
 • 1 kulgrill
 • TV med bl.a. TV2 og DR
 • Rygning: Ikke tilladt
 • Afstand til havet: 500 m
 • Afstand til indkøb: 800 m

Book her

Strandklit 108, 9990 Skagen

Bemærk, at i Skagen er det kun muligt at booke ophold fredag til fredag.

Lidt om Skagen

Skagen lever 365 dage om året, og byder velkommen til gæster uanset årstiden. Forår og sommer er de lyse nætters og romantikkens tid. Efterår og vinter er traveture med salt på kinderne og indendørs nydelse.

Det var fiskeri, der skabte byens velstand godt hjulpet af toldfrihed, selvom man ingen havn havde og måtte trække bådene op på stranden. Kunstnerkolonien var med til at sætte Skagen på verdenskortet, de arkitekter, der fulgtes med malerne og digterne til Skagen, gjorde den lille fiskerby til en arkitektonisk oplevelse for eftertiden. Fra H. C. Andersens beskrivelse i 1859: "... her ligger et Huus halvt skjult af en Sandklit, derovre et andet; mørke, tjærede Træbygninger med stråtag!" til Skagen mere end 100 år senere er der en verden til forskel.

Hovedpersonen i den arkitektoniske revolution var Ulrik Plesner, men på en måde også hotelejer Degn Brøndum, der havde modet til at lade den unge Plesner stå for en større tilbygning til hotellet i 1892.

Havnen og fiskeriet er stadig livsnerven i Skagen. En meget stor del af Skagens indkomster kommer fra havnen og fiskeriet. Sådan har det været i generationer, og udviklingen fortsætter - en stor havneudvidelse er netop gennemført.

Skagen har Danmarks største fiskerihavn med landets største sildefabrik og verdens største fiskemels- og fiskeoliefabrik, foruden skibsværft og mange andre maritime arbejdspladser.

Skagen Havn er en travl erhvervshavn, men den er også stedet, hvor skagboer og gæster mødes for at hygge sig. Og om sommeren er de inderste bassiner fyldt med lystsejlere.

Skagen har i dag godt 8.000 fastboende, som hvert år får besøg af 2 mio. gæster. På en sommerdag kan der let være 50.000 gæster i byen og på Grenen.

Det Faglige Hus' ferieboliger

Som medlem kan du leje Det Faglige Hus' feriehuse til en fordelagtig pris.

Vi har feriehuse i Skagen, Greenaa, Haderslev, Ærø og Marielyst på Falster. Alle huse ligger i naturskønne omgivelser, og du får dem altid til en fornuftig pris.

Se mere om husene her og se hvornår de er ledige.

Husk, at du skal være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus eller Foreningen Danske Selvstændige for at kunne leje et af vores feriehuse.

Sådan booker du et feriehus

1. Når du klikker på "Book"-knappen ved et feriehus skal du logge ind med MitID via MIT detfagligehus. Det er desværre ikke muligt at logge ind med NemID.

2. Når du logger ind, tjekker vi om du er medlem af fagforeningen og viderestiller dig til det feriehus du valgte.

3. Hvis det er første gang du logger ind, opretter vi dig i vores system til booking af feriehuse. Dit brugernavn bliver dit medlemsnr. som du kan finde i MIT detfagligehus under profil.

4. Når du er logget ind kan du se ledige uger for det aktuelle hus og booke din ferie.

Se feriehusene her