Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Happydays - spar op til 300 kr. pr. person

Happydays er en dansk rejsevirksomhed for alle, der elsker ferie på egen hånd i Europa. De har specialiseret sig i kør selv-ferier, hvor de arrangerer kvalitetsopholdet på det helt rigtige hotel og er garantien for høj service fra start til slut. 

Få op til 300 kr. i rabat

Når du booker et ophold ved Happydays, får du 300 kr. i rabat pr. person, hvis ferien er på 4 dage eller derover. Booker du en ferie på mellem 1 og 3 dage, får du 150. kr. i rabat pr. person.

Tilbuddet gælder på udvalgte ophold. Se alle tilbud hos Happydays

Særligt tilbud: Oplev Berlin fra 649 kr.

Fra den 1. juli og frem kan du gøre en ekstra god handel. Du kan opleve Berlin for kun 649 kr. pr. person. Tilbuddet gælder for 2 overnatninger på Ibis Berlin City West med velkomstdrink, morgenmad og gratis parkering. Du sparer 150 kr. i forhold til den normale tilbudspris.

Hotellet ligger centralt placeret kun 1,5 kilometer til den store handelsgade Kurfürstendamm, og den nærmeste U-bahnstation ligger på Fehrbelliner Platz kun 200 meter fra hotellet. 

Du kan også booke 3 overnatninger for 899 kr. eller 4 overnatninger for 1.099 kr. 

Se hotel og book dit ophold

 

Bestilling

Se de mange tilbud og book 

Rabatten på 150 kr. eller 300 kr. er allerede fratrukket de priser, du ser på tilbudssiden. 

Brug for hjælp til din booking?

Har du brug for hjælp, kan du altid ringe på tlf.: 7020 3448. Husk at oplyse rejsekoden: DFH. Telefonen er åben hverdage kl. 9.00-17.00. I weekender og på helligdage er telefonen åben kl. 10.00-14.00.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og trykfejl. 

Få hjælp

    OK