Billetter til Esbjerg Energy

Det Faglige Hus er sponsor for Esbjerg Energy. Derfor har vi billetter til alle hjemmekampe, som vi kan udlodde til vores medlemmer.  

Finale4 Esbjerg Energy vs SønderjyskE
19. april 2024 -
Tilmeld dig konkurrencen senest den 17. april 2024, kl. 8.00.
Mulig finalekamp 6 - Esbjerg Energy vs SønderjyskE
23. april 2024 -
Tilmeld dig konkurrencen senest den 19. april 2024, kl. 8.00.

Ændringer af kamptidspunkt    

Hold dig altid opdateret på Esbjerg Energys hjemmeside i tilfælde af ændringer af spilletidspunktet. 

For at deltage i konkurrencen om billetter, skal du være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus. Er du ikke allerede medlem, eller kun medlem af a-kassen kan du melde dig ind her.

Få automatisk info om nye konkurrencer 

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail Aktuelt, sender vi dig helt automatisk information, hver gang der er nye konkurrencer om billetter.

Tjen 1.000 kr. eller mere til din klub

Nu har du chancen for at få 1.000 kr. eller meget mere til din klub. Melder dine venner sig ind i fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, og oplyser de på indmeldelsen, at de vil støtte din klub, så sender vi 1.000 kr. af sted, når de har betalt det første kontingent. Læs mere om dine muligheder for at tjene penge til din klub.

Spørgsmål 

Har du spørgsmål til billetter, så kontakt Administration og Service på tlf. 7610 9309 eller udfyld vores kontaktformular.

Hvis du ønsker at tilmelde dig konkurrencen om 2 billetter til en eller flere hjemmekampe, så udfyld formularen med dine oplysninger. Du vil herefter få en mail, hvis du er den heldige vinder.

Bemærk at kampen ikke længere vil være synlig her på siden, når deadline er ovre.

 

Vælg:


Indtast dine oplysninger: